Mary Poppins hangt paraplu aan de wilgen

Laatste voorstelling in augustus

Musical Mary Poppins Nieuws door

archief oud artikel 14 juni 2011 Cultuur Scheveningen, Zuid-Holland Nog een paar maandjes en dan maakt Mary Poppins haar laatste vluchtje door het Circustheater in Scheveningen. Op 28 augustus is de laatste voorstelling van de bekende oppas te zien.

Sinds 11 april 2010 maakte Mary Poppins meer dan 2200 vluchten door het Fortis Circustheater. Maar de magische paraplu is binnenkort werkloos. Op 28 augustus valt het doek voor de Joop van den Ende Theaterproductie. De meer dan 150 medewerkers, die de musical iedere dag mogelijk maakten, kijken terug op een succesvolle productie. In 2010 kreeg Mary Poppins maar liefst vijf John Kraaijkamp Musical Awards. William Spaaij, Noortje Herlaar en Maike Boerdam zagen hun rol in de musical bekroond.

Wicked

Het Circustheater zit niet lang zonder grote productie. Op 26 oktober kleurt het Schevenings theater groen voor de première van de musical Wicked. Onder anderen Chantal Janzen, Jim Bakkum en Willemijn Verkaik schitteren in deze musical over de vriendschap tussen twee meisjes in het magische land van Oz.

Lees meer nieuws over musicals of lees één van de musicalrecensies.

Laatst gewijzigd: 2011-07-25 10:25:41 · Gepubliceerd: 14 juni 2011 - 163