The Hague Jazz trapt af met Grace Jones

Stadion van ADO Den Haag toneel feestelijke opening #thehaguejazz

The Hague Jazz Special Concert Grace Jones Nieuws door

archief oud artikel 15 juni 2011 Cultuur Den Haag, Zuid-Holland Zangeres Grace Jones warmt het publiek vast op voor The Hague Jazz. Vanavond staat de Jamaicaanse zangeres in het stadion van ADO Den Haag voor een uitverkocht concert.

The Hague Jazz start vanavond met het uitverkochte concert van de Jamaicaanse Grace Jones. Een goed begin op de nieuwe locatie: het Kyocera Stadion. Omdat het openingsconcert al snel uitverkocht was, treedt Jones vrijdag nog een keer op. Het jazzfestival verwelkomt de komende dagen onder anderen George Clinton, Angie Stone, Joe Sample featuring Randy Crawford, Macy Gray, Zap Mama, Bobby Womack en Gare du Nord.

Duran Duran

Voor zaterdag 11 juni stond een optreden van Duran Duran gepland in het Kyocera Stadion. Helaas moest de band het optreden afzeggen, door stemproblemen van leadzanger Simon Le Bon. Een nieuwe datum voor het concert is nog niet bekend, maar dit zal in september of oktober van dit jaar zijn.

The Hague Jazz

Van het Haagse World Forum verhuisde The Hague Jazz dit jaar naar het Kyocera Stadion. En dat is niet alles. Ook duurt het festival dit jaar een dag langer. Donderdag zijn er gratis optredens op de Grote Markt, als opwarmertje voor het lange weekend.

Den Haag bruist deze zomer! Vind alle festivals in Den Haag in één oogopslag.

Laatst gewijzigd: 2011-07-25 10:25:41 · Gepubliceerd: 15 juni 2011 - 649