Ms Rotterdam kiest ruime sop

De ss Rotterdam: een uitgaansplek met historie |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Cruiseschip #msrotterdam naar New York

4 juli 2011 Toerisme Rotterdam, Zuid-Holland Het cruiseschip de ms Rotterdam is gisteravond in volle vaart vertrokken richting New York. Het vertrek trok veel bekijks. Veel mensen zwaaiden het schip uit vanaf de Rotterdamse kade.

De ss Rotterdam bracht een eresaluut bij vertrek van het schip

Het is veertig jaar geleden dat een schip van de Holland Amerika Lijn vanuit Rotterdam naar New York is gevaren. Gisteren was het weer zover en koos de ms Rotterdam het ruime sop richting de Amerikaanse kust. Veel mensen stonden langs de kade om het schip uit te zwaaien. De ss Rotterdam bracht een eresaluut bij vertrek van het schip. Bij Hoek van Holland werden de passagiers van de ms Rotterdam getrakteerd op een prachtige vuurwerkshow.

Dover

Aan boord van het cruiseschip Rotterdam zijn ongeveer 1300 passagiers. Van Rotterdam vaart het naar Dover en vandaar door naar New York.

De grootmoeder van de ms Rotterdam, de ss Rotterdam, ligt al een tijdje permanent in de havenstad. Een luxe hotel, twee restaurants, een theater, en het grootste terras van Rotterdam, maken van het stoomschip een prachtige uitgaansplek met historie. DagjeWeg.NL bezocht het schip. Lees: De ss Rotterdam: een uitgaansplek met historie.

Laatst gewijzigd: 2011-07-25 10:25:41 · Gepubliceerd: 2011-07-04 09:01:20 - 490