1

Royal Beach Concert voor de rechter

Consumentenbond sleept #RoyalBeachConcert voor de rechter

Toch geen Royal Beach Concert? Nieuws door

archief oud artikel 13 juli 2011 Cultuur Noordwijk, Zuid-Holland Tot twee keer toe werd het Royal Beach Concert afgelast. De Consumentenbond laat het er niet bij zitten en sleept de organisatie van het evenement voor de rechter.

Het Royal Beach Concert zou eerst plaatsvinden op 4 juni op het strand van Scheveningen. Door klachten van ondernemers in Scheveningen werd het concert verschoven naar 27 augustus, naar het Malieveld in Den Haag. Ook dit gaat niet door. De nieuwe datum bleek voor veel bezoekers en artiesten onhaalbaar. Tot nu toe is er geen nieuwe datum bekend, maar bezoekers krijgen ook hun geld van de toegangskaartjes niet terug.

Rechter

De Consumentenbond vindt dat mensen recht hebben op teruggave van hun geld en sleept de organisatie van het evenement voor de rechter. "We stappen namens een grote groep gedupeerden naar de rechter", zei directeur Bart Combée van de Consumentenbond.

Voor het concert zijn al 15.000 kaarten verkocht. Vorig jaar trok het evenement 45.000 bezoekers. Er waren optredens gepland van onder andere Elton John en Bryan Adams.

"We stappen namens een grote groep gedupeerden naar de rechter"
Het Royal Beach Concert gaat dan wel niet door, maar er is nog genoeg ander leuks te doen in Scheveningen!

Laatst gewijzigd: 2011-07-25 10:25:41 · Gepubliceerd: 13 juli 2011 - 214