Vier een droge zomervakantie!

Overdekte activiteiten in Nederland #zomervakantie

Redactioneel door

archief oud artikel 14 juli 2011 Toerisme De regen valt met bakken uit de lucht, maar ondanks het slechte weer is er genoeg leuks te doen in Nederland. Vier een droge zomervakantie!

 

 
 
DagjeWeg.NL
Facebook Twitter Hyves

Vier een droge zomervakantie!

Voor veel mensen is de zomervakantie al begonnen. Helaas zonder lekker zonnetje, slippers of watergevecht. Het lijkt namelijk wel herfst in Nederland, want de regen valt met bakken uit de lucht. Maar gelukkig is er binnen ook genoeg leuks te doen. Op DagjeWeg.NL vind je het overzicht van alle binnenactiviteiten in Nederland. Fijne droge zomervakantie!

Tweede kaartje gratis met Friesche Vlag!

Friesche Vlag maakt het héél voordelig om met je familie een dagje uit te beleven! Koop 2 actiepakken vla, plak de streepjescodes op de spaarkaart en krijg een 2e entreekaartje gratis!

Gratis
 

Van wereldstad tot werelderfgoed

Gelukkig schijnt de zon als we aan boord stappen van de Nehalennia. Vanaf de Boompjeskade in Rotterdam belooft dit rondvaartschip ons naar de molens van Kinderdijk te brengen. Schip ahoy!

Kinderdijk
 

Duik in de prullenbak van Villa Zebra

Kijk eens goed in je prullenbak. Het lijkt misschien een grote berg rotzooi die je ziet, maar kunstenaars en architecten kunnen prachtige dingen maken van een lege fles shampoo. In de tentoonstelling Bouwwereld in Villa Zebra ga je aan de slag met afval.

Bouwen
 

Droog dagje speeltuin in de zomervakantie

Wat te doen als je toch graag een dagje naar de speeltuin wilt en het regent? DagjeWeg.NL heeft de oplossing: een indoor speeltuin! Ga op zoek naar goud bij SchatEiland Zeumeren of loop over een touwbrug in het Land van Jan Klaassen.

Speeltuin

Nieuwste tips

Ook voor een regenachtige week heeft DagjeWeg.NL leuke tips. Neem een duik in SEA LIFE Scheveningen of daal af naar de grotten van Steenkolenmijn Valkenburg. Met een paraplu ontmoet je in Amsterdam bekende Nederlanders tijdens de Sterrenspeurtocht. En in Zwolle gaan kinderen op zoek naar het geheim van Graaf Sassendonk tijdens een spannende ontdekkingtocht!

SEA LIFE Scheveningen

Steenkolenmijn Valkenburg

Sterrenspeurtocht Amsterdam

Graaf Sassendonk

SEA LIFE Scheveningen Steenkolenmijn Valkenburg Sterrenspeurtocht Amsterdam Graaf Sassendonk
 
 

Laatst gewijzigd: 2011-08-29 16:43:01 · Gepubliceerd: 14 juli 2011 - 547

Dit past bij 'Vier een droge zomervakantie!'