Vierdaagsefeesten in het water

Nijmegen hoopt dit weekend op beter weer #vierdaagsefeesten

Vierdaagse feesten Nieuws door

archief oud artikel 15 juli 2011 Toerisme Nijmegen, Gelderland De deelnemers van de Nijmeegse Vierdaagse hebben nog hoop op beter weer. Maar de organisatie van de Vierdaagsefeesten, die dit weekend beginnen, moet zich aanpassen aan de regen en wind. Met extra verzwaarde tenten barst het feest zaterdag toch los!

Donderdag stelden veel ondernemers de bouw van podia en overkappingen uit. Vandaag hopen ze op een flinke opklaring, zodat de opbouwschema's niet verder in het honderd lopen. De gemeente houdt alles in de gaten en de tenten krijgen extra verzwaring. Zo moet hét evenement van Nijmegen ook dit jaar met een groots feest beginnen. Vorig jaar trokken 1,4 miljoen mensen naar de Nijmeegse binnenstad voor de Vierdaagsefeesten. Of dat dit jaar weer zal gebeuren?

Nijmeegse Vierdaagse

Voor de Nijmeegse Vierdaagse verwacht de organisatie weinig problemen. Of er door de verwachte wind en regen minder mensen aan de start verschijnen, dat is nog afwachten. Maar volgens een woordvoerder is een beetje wandelaar wel voorbereid op deze weersomstandigheden. Dus, regenjas aan, paraplu en droge sokken mee en wandelen maar!

Volg DagjeWeg.NL op Facebook en krijg vandaag tips voor het weekend!

Laatst gewijzigd: 2011-07-25 10:25:41 · Gepubliceerd: 15 juli 2011 - 179