1

Winnaar Terras Top 100: Paal 10

Vakjury Misset Horeca beoordeelt Nederlandse terrassen #terrastop100

Strandpaviljoen Paal 10 Nieuws door

archief oud artikel 15 juli 2011 Toerisme Op dit moment is een drankje op het terras niet zo aanlokkelijk, maar misschien is een bezoek aan Paal 10 toch de moeite waard. Het terras Strandpaviljoen Paal 10 in Ouddorp mag zich namelijk het beste terras van Nederland noemen. De vakjury van Misset Horeca oordeelde en plaatste de strandtent donderdag op de eerste plaats van de Terras Top 100.

Ze hebben een uitstekend oog voor de wensen van de gasten, zo oordeelde de vakjury van Misset Horeca. Eigenaren van Paal 10 in Ouddorp, Anne Marie Trommel en Mark Dietvorst, behaalden met hun terras de eerste plaats in de Terras Top 100. 365 dagen per jaar is het restaurant aan de kust open voor bezoekers. Een hele uitdaging, die vraagt om constant anticiperen op de weersomstandigheden. Toch wist Paal 10 te overtuigen bij ieder bezoek.

Een mystery guest vertelt: "Ik werd er vriendelijk begroet, ontvangen en snel bediend. De medewerkers deden er zichtbaar alles aan om het de gasten naar de zin te maken. Opvallend was de leuke inrichting van het terras met potten duingras en takken. Ook heel leuk waren de grote plastic lampen in de vorm van een paddenstoel."

Terras Top 100

De redactie van Misset Horeca gaat ieder jaar op zoek naar het beste terras van Nederland. In vijf verschillende rondes beoordeelt een vakjury de terrassen op uitstraling, gastvrijheid, ligging, snelheid, efficiëntie en productbehandeling. De top vijf krijgt maar liefst vier keer een mystery guest op bezoek. Het oordeel van deze gasten bepaalt de uiteindelijke winnaar. Na de nummer één, Paal 10, volgen dit jaar Brasserie Zeelust in Westenschouwen en Café-Restaurant Fraans Marie in Albergen op de plaatsen twee en drie.

Laatst gewijzigd: 2011-07-25 10:25:41 · Gepubliceerd: 15 juli 2011 - 706