Bekijk K3 vanachter je 3D bril!

#K3 te zien in 's werelds eerste 3D musical

Nieuws door

archief oud artikel 28 juli 2011 Cultuur Den Haag, Zuid-Holland De meiden van K3 besluiten op een dag om naar de film Alice in Wonderland te gaan. Eenmaal in de bioscoopstoelen beland vallen ze al snel in slaap. Wanneer ze hun ogen openen en om zich heen kijken, ontdekken ze tot hun schrik dat ze zelf in Wonderland terecht zijn gekomen...

Zo begint het spannende avontuur Alice in Wonderland, de musical. Een bijzondere voorstelling, want het is 's werelds allereerste musical die gebruikmaakt van een 3D decor. "Binnen tien jaar is het misschien de meest logische zaak van de wereld. Dan kunnen wij zeggen dat we de eerste waren," aldus hoofdrolspeelster Karen tegen de krant Metro. Door de 3D technieken beleeft het publiek een ultieme ervaring en lijkt het alsof zij deel uit maakt van het avontuur in de wondere sprookjeswereld.

Door de 3D technieken beleeft het publiek een ultieme ervaring

Klassiek sprookje in hypermodern jasje

Het verhaal is een variant op het alombekende Alice in Wonderland geschreven door Lewis Carroll. Van 30 juli t/m 28 augustus kun je Karen, Kristel en Josje vanachter een 3D brilletje volgen in het World Forum Theater in Den Haag. Kaarten zijn al te koop vanaf vijftien euro. Voor meer informatie zie de website.

Laatst gewijzigd: 2011-07-29 11:11:49 · Gepubliceerd: 28 juli 2011 - 308

Dit past bij 'Bekijk K3 vanachter je 3D bril!'