Première Me & Mr Jones op Nederlands Film Festival

Nederlands Film Festival |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Within Temptation geeft optreden tijdens #Nedfilmfestival

30 augustus 2011 Cultuur Utrecht, Utrecht De film Me and Mr Jones on Natalee Island is voor het eerst te zien op 22 september tijdens het Nederlands Film Festival in Utrecht. Voor de première geeft de band Within Temptation een optreden. De band schreef de titelsong van film.

Joran probeerde de film te stoppen

De film is te zien in de Stadsschouwburg in Utrecht. Ook de cast en crew zijn aanwezig tijdens de première. Me and Mr Jones on Natalee Island gaat over een undercover-journalist die het ware verhaal over de verdwijning van Natalee Holloway probeert te achterhalen.

Dwarsbomen

De hoofdrollen worden vertolkt door Hanna Verboom en Robert de Hoog. Paul Ruven regisseerde de film. Vlak voor de opnames werd de film aangepast toen Joran van der Sloot werd opgepakt voor de moord op Stephanie Flores. Van der Sloot probeerde de opnames te dwarsbomen. Dit mislukte en de film werd afgemaakt.

Within Temptation

Voorafgaand aan de première geeft de Nederlandse symfonische rockband Within Temptation een uniek optreden op het filmfestival. De band schreef de titelsong voor de film, Where is the Edge. Ook het nummer Lost is gebruikt in de film. Naast het optreden toont Within Temptation ook drie films van eigen hand. De films vormen de trilogie The Unforgiving, genoemd naar het laatst uitgegeven album van de band.

Het Nederlands Film Festival is van 21 tot en met 30 september in Utrecht.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2011-08-30 17:05:45 · Gepubliceerd: 2011-08-30 16:47:46 - 441