Royal Beach Concert niet voor de rechter

Consumentenbond gaat toch op zoek naar geld #RoyalBeachConcert

Nieuws over Royal Beach Concert Nieuws door

archief oud artikel 1 september 2011 Cultuur Scheveningen, Zuid-Holland Vandaag zou de organisatie van het Royal Beach Concert voor de rechter moeten verschijnen, vanwege een aanklacht van de Consumentenbond. Door het faillissement van de organisatie, gaat dat niet door.

Het kort geding dat de Consumentenbond had aangespannen tegen Royal Beach Concert, gaat morgen niet door. De reden is dat de organisatie van het Royal Beach Concert failliet is. Een curator gaat nu onderzoeken hoeveel geld er nog in de kas van het Royal Beach Concert. "Helaas is het bij een faillissement altijd erg onzeker of gedupeerden iets terug zien van hun geld", aldus de rechtbank.

Consumentenbond

De Consumentenbond was al een tijdje in conflict met de organisatie van het Royal Beach Concert over het terugbetalen van kaartjes. Het Royal Beach Concert zou eerst plaatsvinden op 4 juni op het strand van Scheveningen. Door klachten van ondernemers in Scheveningen werd het concert verschoven naar 27 augustus, naar het Malieveld in Den Haag. Ook dit ging niet door. De nieuwe datum bleek voor veel bezoekers en artiesten onhaalbaar. Doordat mensen hun geld niet terugkregen, daagde de Consumentenbond de organisatie voor de rechter.

"Bij een faillissement is het altijd erg onzeker of gedupeerden iets terug zien"
Lees al het nieuws over het Royal Beach Concert.

Laatst gewijzigd: 2011-09-01 08:47:57 · Gepubliceerd: 1 september 2011 - 701