Terug in de schoolbanken!

Bedrijfsuitjes, opera en de #fortenmaand

Redactioneel door

archief oud artikel 1 september 2011 Toerisme Het is weer voorbij die mooie zomer... Maar niet getreurd. Ook als de vakantie is afgelopen, is er genoeg leuks te doen! Lees de nieuwsbrief van DagjeWeg.NL.

 
DagjeWeg.NL
Tip: LuxeVakantiehuizen.nl

Terug in de schoolbanken

De vakantie is nu toch echt voorbij. En dat betekent: terug naar school! DagjeWeg.NL zet de leukste leerzame uitjes op een rij. Laat ze zien aan je meester of juf en trek er met je klas op uit!

Bedrijfsuitjes

De kinderen zitten weer op school en het werkende leven is weer begonnen. Toe aan ontspanning? Dat kan ook met collega's. Volg een workshop, ga sporten of bezichtig een stad. DagjeWeg.NL heeft genoeg ideeën voor leuke bedrijfsuitjes.

Bedrijf
 

De natuur in

Voor dit weekend is er lekker weer voorspeld. DagjeWeg.NL geeft daarom tips voor een dagje in de natuur. Ga fietsen op de Hoge Veluwe, wandelen op Schiermonnikoog of maak een boottochtje door de Biesbosch. Trek eropuit met het hele gezin!

Natuur
 

Opera-agenda 2011-2012

De operaliefhebber krijgt het druk het komende jaar. De opera-agenda staat namelijk weer bomvol! Tal van gezelschappen verzorgen samen een breed scala aan operaproducties, vocale concerten en liedrecitals. Klik op de link voor de kalender.

Opera
 

September Fortenmaand

In de maand september staan de forten centraal. En daar komen heel wat activiteiten bij kijken. Rondleidingen in een fort, workshops in een kasteel of voorstellingen in een vestingstad. DagjeWeg.NL zet de mooiste forten op een rij.

Forten

Nog even dit...

U heeft nog tot zondag om gratis kaartjes te winnen voor het Geldmuseum. Geef uw mening over een uitje en win! Nog meer winnen? Doe mee aan de prijsvraag en win kaarten voor de Woonbeurs in Amsterdam. DagjeWeg.NL zit ook op Facebook. Neem een kijkje op ons profiel en volg ons! Misschien moet u er nog niet aan denken, misschien kunt u niet wachten, maar het winterseizoen is alweer op komst. Tijd om uw ski's of snowboard van zolder te halen. Oefen uw moves op de piste bij Skidome in Rucphen.

Geldmuseum

Prijsvraag

Facebook

Skidome

Geldmuseum Prijsvraag Facebook Skidome
 

Laatst gewijzigd: 2011-09-12 08:03:58 · Gepubliceerd: 1 september 2011 - 65

Dit past bij 'Terug in de schoolbanken!'