Nee, dit is geen grap!

Dagje weg in Bergeijk | Nieuws door

Cabaretier Guzman zegt voorstellingen komende drie maanden af

19 september 2011 Showbizz Ede, Gelderland Het publiek moest er even flink om lachen, maar een grap bleek het niet te zijn. Cabaretier Javier Guzman verscheen afgelopen zaterdag op het podium van Theater De Kattendans in Bergeijk om uit te leggen dat hij niet kon optreden. Ook de voorstellingen van de komende drie maanden gaan niet door.

Guzman neemt per direct rust en alle voorstellingen zijn geannuleerd

In elk beroep kom je het tegen. Een burn-out of een overwerkte medewerker, maar cabaretiers lijken altijd een stukje vrolijker te zijn ook al stellen ze vaak serieuze onderwerpen aan de kaak. Voor Guzman is het van belang dat hij nu rust neemt, zegt directeur Dries Floris van Theater De Kattendans in Bergeijk.

Hoge verwachtingen

De populaire grappenmaker blijkt in een zakelijk geschil te zitten wat hem veel tijd en energie kost. Javier voelt zich daardoor niet in staat om aan zijn eigen verwachtingen te voldoen die hij stelt aan een optreden. Hij neemt per direct drie maanden rust en dat houdt in dat alle voorstellingen zijn geannuleerd tot er weer een beter bericht komt. Directeur Floris biedt zijn excuses aan namens Guzman.

Laatst gewijzigd: 2011-09-19 16:48:56 · Gepubliceerd: 2011-09-19 16:47:43 - 1414