Prik een vorkje mee!

Taste of Amsterdam |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Amstelpark Amsterdam staat vol met lekkere hapjes van toprestaurants.

23 september 2011 Cultuur Amsterdam, Noord-Holland In het Amstelpark in Amsterdam is vanaf vandaag een groot eetfestijn te vinden. Verschillende restaurants staan klaar met heerlijke hapjes, er is een wijnproeverij en topchefs geven kookworkshops op Taste of Amsterdam. Geniet van een laatste zomerse zwoele avond in het park met gezellige mensen en lekker eten.

Topchefs geven workshops en tonen in het Kook Theater de laatste kooktechnieken

Taste of Amsterdam viert haar derde levensjaar in het Amstelpark en trekt elk jaar veel bezoekers. Restaurants als Blauw, Momo en het op Jamie Oliver geïnspireerde restaurant Fifteen, zetten kleine porties eten klaar. Bezoekers stellen zelf een menu samen. Zo valt alles met elkaar te combineren en worden er veel nieuwe gerechten geprobeerd en nieuwe vriendschappen gesloten.

Topchef kookworkshop

Ramon Beuk presenteert veel kookprogramma's op tv, waaronder Born2Cook. Hij is de host van het Kook Theater op het culinaire festijn. Hier laten verschillende topchefs als Julius Jaspers, Robert Kranenborg en Alain Caron hun kookkunsten zien. De workshops volgen elkaar op en leren bourgondiërs de nieuwste kooktechnieken.

Sapje erbij?

Al dat heerlijke eten moet natuurlijk wegdrijven in een goed wijntje. Daarom staat ook wijnbar SoVine in het park met de lekkerste wijnen. Niet zo'n fan van een druivensapje? Om echt van de zomerse dag te genieten is er ook bier beschikbaar van Bier & Co, die bekend staat om zijn exotische bieren. Kijk voor het volledige programma van dit weekend en de entreeprijzen op Taste of Amsterdam.

Lees hier meer over een zomers dagje in Amsterdam.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2011-09-23 08:57:49 · Gepubliceerd: 2011-09-23 08:40:07 - 228