1

Voetjes van de vloer in de danshoofdstad

Dansshows en workshops is waar het om draait bij Dance Capital Rotterdam

Dagje weg in Rotterdam Nieuws door

archief oud artikel 25 november 2011 Cultuur Rotterdam, Zuid-Holland Stilstaan is onmogelijk! Vanmiddag start in Rotterdam een spectaculair dansweekend, vol adembenemende voorstellingen en workshops. De havenstad is een weekend lang Dance Capital van Nederland en pakt het groots aan. Voor wie liever naar dans kijkt zijn er dansfilms te zien en de finale van het tv-programma So You Think You Can Dance wordt uitgezonden op een groot scherm.

Gek op dansen en geniet je van adembenemende dansvoorstellingen? Dan moet je dit weekend in Rotterdam wezen! De havenstad is op zaterdag 26 en zondag 27 november de danshoofdstad van Nederland. Om dit te vieren staan er dansvoorstellingen op de planken, dansfilms op het grote doek en zijn er workshops om dansmoves aan te leren. Ook wordt er tussen de verschillende dansgroepen gebattled.

Opening dansweekend

Het dansweekend wordt vanmiddag om 17:30 geopend bij het Stadhuis van Rotterdam. Als afsluiter wordt op zondagavond de finale van So You Think You Can Dance getoond op een groot scherm, afgewisseld door dansoptredens en commentaar van Rotterdamse dansers. Zin om zelf een paar dansbewegingen onder de knie te krijgen? Schrijf je in voor een van de workshops op de website van Dance Capital Rotterdam.

Ontdek meer leuke uitstapjes in Rotterdam.

Laatst gewijzigd: 2011-11-24 13:04:24 · Gepubliceerd: 25 november 2011 - 94