Eenmaal, andermaal, verkocht!

Serious Request 2011 | Redactioneel door

Dit zijn de tien leukste items op de veiling van Serious Request

20 december 2011 Opmerkelijk Leiden, Zuid-Holland Heb je je kans gemist bij So You Think You Can Dance? Of wil jij graag het nieuws voorlezen vanuit het Glazen Huis? Bied dan mee op de veiling van Serious Request en wie weet sta jij straks achter de microfoon of toon je Jan Kooijman de nieuwste danspasjes. DagjeWeg.NL zet de tien leukste veilingstukken op een rij. Wees er snel bij, want deze unieke activiteiten zijn alleen deze kerst te koop!

So You Think You Can Dance Masterclass

Razend populair is dit dansprogramma op de Nederlandse televisie. Elke week wordt massaal gekeken naar de prestaties van dansers die hopen op een ticket voor bootcamp. Jurylid Jan Kooijman blijft een nachtje slapen in het Glazen Huis van 3FM en geeft kaartjes weg voor zijn geliefde bootcamp aan de hoogste bieder. Bied ook mee en maak kans op een masterclass van So You Think You Can Dance, waar je je eigen moves kunt laten zien. Bied mee tot en met 22 december!

Artiestenspot op Solar Weekend 2012

Klim zelf het podium op en pak de spotlights met deze veiling van een artiestenspot op Solar Weekend 2012. Solar Weekend is een erg breed festival waarbij creativiteit voorop staat. Alle muziekstijlen, met uitzondering van trance en hardcore, zijn mogelijk. De hoogste bieder krijgt een volledige artiestenbehandeling, gaat een optreden geven op het festival en de naam wordt gecommuniceerd op de flyers en posters. Natuurlijk krijg je ook je eigen gastenlijst voor je aanhang. Bied mee tot en met 27 december!

Een gastrol in tv-show Toren C

Spat van het scherm af met deze gastrol mét tekst in het nieuwe seizoen van Toren C. Heb je altijd al een foute tandarts willen zijn of een verschrikkelijke medewerker op de poli? Samen met de hoogste bieder wordt de gastrol vormgegeven, zodat de rol goed bij iemand past. De opnames zijn tussen mei en juli 2012. Bied mee tot en met 23 december!

Files lezen bij de ANWB Verkeersinformatie

Breng de informatie waar iedereen dagelijks op zit te wachten: de files! Lees tijdens de avondspits van donderdag 22 december de files voor op radio 3FM. Jon Bakker, Rene Passet, John Souhoka of een van de andere ANWB filelezers zitten in Den Haag op de hoogste bieder te wachten met een spoedcursus files voorlezen. Bied mee tot en met 21 december! Of breng je liever het nieuws met de nieuwslezers van de NOS? Ook dat kan. Krijg een korte workshop nieuwslezen van de NOS en lees het nieuws voor vanuit het Glazen Huis. Bied mee tot en met 23 december.

Starbucks Serious Coffee Tasting

Voor echte koffiefanaten organiseert Starbucks op 16 maart speciaal voor de hoogste bieders een exclusieve koffieproeverij! De hele middag wordt de bieder samen met een vriend/vriendin ingewijd in het proeven van exclusieve koffies door de experts van Starbucks. Daarnaast wordt er ook nog een tour gegeven door de koffiebranderij waar de koffieketen voor heel Europa, het Midden-Oosten en Afrika koffie brandt. Nieuwsgierig? Bied mee tot en met 28 december!

Assistent Tourmanager van Destine

Wordt een belangrijk bandlid en ondersteun de band Destine als Assistent Tourmanager tijdens hun optredens op de komende Bevrijdingsdag. Tijdschema’s, routeplanning, catering, interviews en meet & greets; de hoogste bieder maakt deze dag alles van dichtbij mee en is voor even volwaardig onderdeel van 'team Destine'. Bied mee tot en met 29 december!

VIP kaarten & rondleiding Soldaat van Oranje

De spectaculaire musical Soldaat van Oranje stelt vier 1e rangs VIP kaarten beschikbaar voor de veiling van Serious Request. De hoogste bieder mag zelf een datum kiezen waarop hij naar de voorstelling wil en wordt ontvangen in het sfeervolle restaurant van TheaterHangaar op Vliegveld Valkenburg. Na afloop van de musical volgt een rondleiding door het grootste decor ooit gemaakt en een meet & greet met de acteurs. Bied mee tot en met 28 december!

Hardloopclinic met Prins Pieter Christiaan

Ga hardlopen met Prins Pieter Christiaan! De sportieve prins heeft al aardig wat marathons op zijn naam staan, waaronder de marathons van New York en Londen, en biedt een hardloopclinic aan voor maximaal 10 personen. De hoogste bieder gaat samen met zijn hardloopclubje en de prins eens even flink de benen strekken. Bied mee tot en met 28 december!

Concertkaartjes en meet & greet Coldplay

Chris Martin en de zijnen staan 6 september 2012 op het Malieveld in Den Haag voor een prachtig concert. De hoogste bieder op dit item krijgt twee kaartjes voor het optreden van Coldplay en mag daarna de jongens de oren van het hoofd vragen en een handje komen schudden. Zet je vragen maar vast op papier en bied mee tot en met 29 december!

Nova Zembla jurk van Doutzen Kroes

In de nieuwe Nederlandse film Nova Zembla draagt Nederlands topmodel Doutzen Kroes een prachtige zijden jurk. De hoogste bieder kan deze unieke jurk waar maar een exemplaar van is, in zijn bezit krijgen. De witte jurk is ontworpen door Marion Boot en Marian van Nieuwenhuyzen, is een maat 34/36 en is van 100% zijde. Straal jij straks in Doutzen haar jurk? Bied mee tot en met 24 december!

Laatst gewijzigd: 2011-12-20 11:55:29 · Gepubliceerd: 2011-12-20 09:39:00 - 1638