1

Knutselen en toveren in een magische wereld

Sprookjes komen tot leven in het Kinderboekenmuseum

Kinderboekenmuseum Nieuws door

archief oud artikel 29 december 2011 Toerisme Den Haag, Zuid-Holland Het Kinderboekenmuseum is omgetoverd tot de bijzondere wereld van Thé Tjong-Khing. De familietentoonstelling Thé Tjong-Khing. Van strip tot sprookje sleept je mee naar een sprookjesachtige dimensie vol prinsessen en magische figuren. En dat is nog lang niet alles: je kunt er direct aan de slag met opgedane inspiratie.

Tijdens de tentoonstelling in het Kinderboekenmuseum zijn er allerlei workshops. Laat je inspireren en maak je eigen sprookjesachtige kostuum, hoed of kroon. Voor tekenliefhebbers is er de mogelijkheid om een eigen strip te maken. Vermoeid van alle creatieve uitspattingen? Rust dan lekker uit bij de Sprookjesverteller, die de allermooiste verhalen vertelt.

Naast het Kinderboekenmuseum valt er natuurlijk nog veel meer te beleven: ga er lekker op uit in Den Haag!
Ga aan de slag en maak je eigen sprookjeshoed!
De workshops 'Maak je eigen strip', 'Sprookjesachtige kostuums' en 'Sprookjeshoeden en -kronen' gaan door tot zondag 8 januari. De Sprookjesverteller vertelt zijn belevenissen elk heel uur tot het einde van de tentoonstelling van dinsdag tot en met vrijdag van 11:00 uur tot 16:00 uur. Op zaterdag en zondag slaapt de Sprookjesverteller uit, dan begint hij pas om 13:00 uur.

Laatst gewijzigd: 2012-01-02 09:00:55 · Gepubliceerd: 29 december 2011 - 483