Kunst kun je kopen

Foam Fotografiemuseum |  
Nieuws door

Foam opent winkel

30 januari 2012 Cultuur Amsterdam, Noord-Holland Wie ooit in het Foam in Amsterdam is geweest, weet wat een mooie foto met je kan doen. En het liefst wil je een print mee voor thuis. Dat kan nu ook! Foam opende vorige week namelijk een nieuwe winkel.

Fotografiemagazines, boeken en prints liggen in de winkel. Klaar voor de koper! De winkel &Foam is niet alleen gevuld met fotografie. Nee, ook muziek, tassen en shirts zijn te koop. Het assortiment van de winkel wisselt steeds, door samenwerking met kunstenaars en fotografen. Nu is het thema in de winkel Fashion&Foam, later volgen Music&Foam, Design&Foam en Film&Foam.

Galerie

En naast de winkel krijgt ook de Foam gallery, Foam Editions, een plekje in het pand aan de Vijzelstraat. Speciale prints van grote fotografen en nieuw talent is hier voor een redelijke prijs te koop. Van Blommers&Schumm is er bijvoorbeeld een speciale editie van drie stillevens en een portret van Chloe Sevigny te koop. Phillippe Vogelenzang stelde een speciale serie ter beschikking. Hij fotografeerde zolen van designerschoenen als grafzerken.

Natuurlijk blijft het museum Foam nog steeds mooie tentoonstellingen maken!

Laatst gewijzigd: 2012-02-02 13:47:12 · Gepubliceerd: 2012-01-27 16:25:28 - 203