Vier de reünie van Miss Saigon

Beatrix Theater |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Tony Neef en Linda Wagenmakers voor één keer terug

6 februari 2012 Cultuur Scheveningen, Zuid-Holland Avond aan avond vertellen de acteurs het liefdesverhaal van de musical Miss Saigon. De vernieuwde versie van de populaire voorstelling staat al een tijd op de planken. Tijd voor de vroegere acteurs, Tony Neef en Linda Wagenmakers, om een kijkje te nemen bij hun opvolgers. Kijk mee met de reünie!

De Amerikaanse militair Chris valt tijdens de oorlog voor de Vietnamese prostituee Kim. De twee verliezen elkaar uit het oog en komen elkaar jaren later weer tegen. Dat is in een notendop het onmogelijke liefdesverhaal van de musical Miss Saigon. Tony Neef vertolkte van 1996 tot 1999 de rol van Chris, Linda Wagenmakers was zijn Kim. Nu schitteren hun opvolgers Ton Sieben en Na-Young Jeon in de hoofdrollen. Maar dinsdag 7 februari is voor hen alle vier een bijzonder optreden, want dan staan ze allemaal op het podium!

Reünie Miss Saigon

Met z'n vieren zingen ze in deze eenmalige voorstelling het liefdesduet 'De Laatste Nacht'. Ook andere castleden uit de eerdere versie van de musical staan op 7 februari weer op de planken. Wil je bij deze avond zijn in het Beatrix Theater in Utrecht? Reserveer kaarten via SeeTickets.

Lees meer over musicals op DagjeWeg.NL.

Laatst gewijzigd: 2012-02-09 10:14:30 · Gepubliceerd: 2012-02-03 16:15:57 - 187