Krijg het warm op Valentijnsdag

Met deze uitjes krijgen geliefden het wel warm

Skidome Sneeuwattractiepark Redactioneel door

archief oud artikel 5 februari 2013 Toerisme Sneeuwballengevechten, samen schaatsen. Met dit winterse weer bloeit de romantiek helemaal op! En dat geldt natuurlijk helemaal voor Valentijnsdag. Tijd om je geliefde op een bijzondere manier te verrassen. Ga verder dan een gezellig zelfgemaakt diner en wat rozen. Samen op de ski's, of varen in de Amsterdamse grachten. Daar scoor je punten mee!

Sneeuwliefde

RUCPHEN - Het kriebelt in de sneeuw in Skidôme. Verliefde stelletjes skiën en snowboarden samen over de piste of ze scheuren op volle snelheid in een IceKart. Valentijnsdag begint in Skidôme met een warm welkomstdrankje waarbij je elkaar eens diep in de ogen kunt kijken. Vervolgens stijgen de temperaturen tijdens een paar uurtjes skiën, glowgolfen of icekarten. De dag sluiten jullie smakelijk af met een lekker stuk apfelstrudel. Heerlijk eten en misschien een tweede date afspreken?

Natte Valentijnsdag

AMSTERDAM - Ga met je geliefde het water op met de rondvaartboten van Blue Boat Company. Kies voor een super romantische dinnercruise of ga voor de gezellige borrelvaart. Tijdens beide vaarten geniet je samen van prachtig uitgelichte gebouwen, sprookjesachtige doorkijkjes en bruggen vol lichtjes. Overal is iets te zien en om elke hoek duikt weer een ander prachtig uitzicht op.

Slapen op een cruiseschip

ROTTERDAM - Slapen met je lief op een enorm cruiseschip? Dat kan op de ss Rotterdam. Varen naar Amerika doet ze niet meer, maar met een permanente ligplaats in de Rotterdamse haven maakt een bezoek aan het schip een blijvende indruk. Verken de authentieke kunstwerken aan boord, geniet van een lekkere maaltijd op het buitendek en slaap een nachtje in een luxe kajuit. Speciaal voor Valentijnsdag kun je daar genieten van een overnachting, inclusief een glas prosecco, driegangen verrassingsdiner en Spido rondvaart. Doe lekker rustig aan, met een late check-out hoeft u pas om 14:00 uur uit te checken!

DagjeWeg.NL is heel romantisch. Vind hier de leukste romantische uitjes.

Laatst gewijzigd: 2013-02-11 09:50:18 · Gepubliceerd: 5 februari 2013 - 1692