Dansend de winter door

Dit weekend: het Stekker Stamppot Festival

HAl16 Nieuws door

archief oud artikel 24 februari 2012 Utrecht, Utrecht Waarom zijn er alleen festivals in de zomer? VersVermaak weet het beter en maakt de winter warm met het Stekker Stamppot Festival. Twaalf uur lang Hollandse warmte met grote schare troubadours en hilarische activiteiten. Eerst een warme hap, een warme drank en dan feesten!

Op het Stekker Stamppot Festival krijg je het dit weekend vast warm. Want behalve een interessante line-up, zit het festival vol grappige activiteiten. Om vier uur barst het feest los, beginnend met wat winterse kost. Snert, stamppot en glühwein, alvast een flinke bodem voor wat nog te wachten staat. VersVermaak maakt het gezellig met grappige activiteiten. Smeer de stamppot aan de muren of leer in een handomdraai spinnen, haken en breien van Tante Ka. Heb je je beste vriend meegenomen? Ga dan verder in één shirt in plaats van twee: wel zo gezellig! Bij Matties4Life naaien ze de shirts vakkundig aan elkaar.

Echte winter

Neem de rolschaatsen of inline-skates mee naar het Stekker Stamppot Festival. Want van 18:00 uur tot 21:00 uur rollen de bezoekers door de DIY Schaatsdisco. Lekker warm binnen met muziek van Stiften Live en SHMLSS. Neem er voor de gezelligheid nog een winterse cocktail als Heisse Wodka Apfel Scheisse bij. En als laatste opwarmertje is er Egostreling voor een flinke persoonlijke oppepper.

Stekker Stamppot Festival

25 februari 2012.
Van 16:00 uur tot 04:00 uur.
HAL16 Utrecht.
€ 25,-.

Laatst gewijzigd: 2022-12-20 17:27:07 · Gepubliceerd: 24 februari 2012 - 460

Dit past bij 'Dansend de winter door'