Luister naar een meesterverteller

Theater Bouwkunde | Nieuws door

Laat je betoveren door Italiaanse charme

4 maart 2012 Cultuur Deventer, Overijssel Zoek de zon op! Ga op reis naar Italië met meesterverteller Martin Simek. In zijn nieuwe theatervoorstelling 'Bloedsinaasappels' brengt Simek de dynamiek van het Zuid-Europese land tot leven. Leer over plekken die een reisbureau nooit laat zien.

"Het Italië van Simek zit vol levenslessen van analfabeten uit kleine dorpjes"

In Italië ligt de temperatuur al lekker boven de twintig graden Celsius. Laat je meevoeren door meesterverteller Martin Simek naar dit land van de pasta, olijven en de maffia. Zondagmiddag 4 maart geeft Simek zijn theatervoorstelling 'Bloedsinaasappels' in Theater Bouwkunde in Deventer. Geniet van de excentrieke personages die hij op de planken tovert. Stuk voor stuk heeft hij ze ontmoet tijdens zijn dertig jaar in Italië. Al snel ontdek je dat het land vol humor en ontroering zit, maar ook de maffia komt voorbij net als eigenaardige levenslessen van analfabeten uit kleine dorpjes.

Praktische informatie

De theatervoorstelling 'Bloedsinaasappels' begint om 15:00 uur in Theater Bouwkunde in Deventer. Toegangskaartjes kosten €15,00 per stuk.

De leukste uitstapjes voor het weekend staan in de DagjeWeg.NL Weekend Top 5!

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2012-03-02 14:54:33 · Gepubliceerd: 2012-03-02 14:54:33 - 74