Bezoek de Veluwse Bruidsbeurs

Trouwlocaties |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Geniet van de mooiste bruidsshows en tips

12 maart 2012 Opmerkelijk Ermelo, Gelderland Kom naar de Bruidsbeurs Gelderland op een toplocatie in de Veluwse bossen. Geniet bij het Regardz Hotel Heerlickheijd van Ermelo, van prachtige bruidsshows, nuttige tips en veel gratis presentjes.

Breng een bezoekje aan de Heerlickheijd van Ermelo en bewonder de mooiste bruidshows. Op maandagavond wordt in dit luxe hotel, midden in de Veluwse bossen, de Bruidsbeurs Gelderland gehouden. Neem familieleden of vrienden gerust mee en geniet van een hapje, een drankje, bruidshows, optredens, demonstraties en fijne kortingen. Doe mee aan de vele acties als aanstaand bruidspaar en maak kans op een gratis bruidsarrangement.

Praktische informatie

De bruidsbeurs is gratis te bezoeken tussen 18:30 uur en 21:30 uur, in de Heerlickheijd van Ermelo. Leuk is ook om meteen een rondleiding te nemen door de verschillende zalen van het luxe hotel en het kleine prieeltje op het landgoed. De Heerlickheijd is ook een goedgekeurde trouwlocatie. Het adres van de Heerlickheijd is Staringlaan 1 te Ermelo.

Ontdek de leukste trouwlocaties in Nederland!

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2012-03-12 09:11:49 · Gepubliceerd: 2012-03-11 23:23:44 - 90