Voor de laatste keer naar Ecodrome

Expeditie Ecodrome sluit 1 april 2012 de deuren

Expeditie Ecodrome Zwolle Nieuws door

archief oud artikel 13 maart 2012 Zwolle, Overijssel Nog een paar weken en dan valt het doek voorgoed voor Expeditie Ecodrome Zwolle. Maak nog één keer een reis door de geschiedenis en zeg vaarwel tegen de gigantische grottenleeuw en de wolharige neushoorn.

De gemeente Zwolle stopt met de jaarlijkse subsidie voor Expeditie Ecodrome Zwolle. Vandaar dat het park daarom noodgedwongen op 1 april 2012 haar deuren moet sluiten. Deze laatste weken zijn er allemaal leuke activiteiten. Roofvogeldemo's, kidsmiddagen, kriebel en griezel met slangen en insecten en bouwen met botten. Op de website van het park staat het complete afscheidsprogramma. En schrijf het in je agenda: op de laatste openingsdag, 31 maart 2012, mag iedereen gratis naar binnen!

Geschiedenis van de aarde

In Ecodrome Zwolle leer je van alles over de natuur en de geschiedenis van de aarde. Ook zijn er opgezette dieren te zien, zoals de gigantische grottenleeuw en de wolharige neushoorn. In de jungle zwemmen twee kaaimannen en nog wat piranha's rond. Die leven nog wel, dus pas op! In Ecodrome zijn nog veel meer dieren te vinden, zoals: penseelaapjes, spinnen, kippen en parelhoenders. Een soort dierentuin, waar je ook nog eens van alles leert over de aarde.

Redacteur Grytsje Anna Pietersma heeft de spannende expeditie doorstaan. Lees: Op expeditie in Zwolle.

In de jungle zwemmen twee kaaimannen en nog wat piranha's rond

Laatst gewijzigd: 2012-03-13 11:45:42 · Gepubliceerd: 2012-03-12 14:51:28 - 319