1

Bezoek het nieuwe Madame Tussauds

Nick & Simon zijn de nieuwe sterren van Madame Tussauds?

Madame Tussauds Nieuws door

archief oud artikel 15 maart 2012 Cultuur Amsterdam, Noord-Holland Na maanden verbouwen is het dan eindelijk zover. Vanochtend opende het vernieuwde Madame Tussauds haar deuren! Speciaal voor deze mijlpaal komt er ook een nieuw wassen beeld in de collectie. Maar wie zou dat zijn...

Om exact 8:50 uur gingen de deuren van het vernieuwde Madame Tussauds open. Het museum is maanden bezig geweest om weer helemaal up-to-date te worden. En vandaag is het dan zover. Bij een nieuw museum, hoort ook een nieuw beeld. Speciaal voor het openingsfeest poseren Nick & Simon op de Dam. Beeldhouwers beginnen dan meteen met het maken van het beeld. Via een verkiezing op 100% NL konden mensen tot maandag 12 maart 2012 stemmen op hun favoriet.

Nieuw

Wat is er nieuw? Bezoekers kunnen zich verkleden als koningin Beatrix en op de troon plaatsnemen. In de sets van de sterren is het tijd voor persoonlijke fotoshoots en kom je van alles te weten over de sterren. Door middel van een korte quiz tot een verhaallijn uitgebeeld met foto's. In de centrale ruimte barst het feest los met een 'A-list party' tussen nog meer grote sterren.

Via een verkiezing konden mensen tot maandag 12 maart stemmen op hun favoriet
Sinds kort staat er ook wassen beeld van Roel van Velzen in Madame Tussauds.

Laatst gewijzigd: 2012-03-15 14:20:05 · Gepubliceerd: 15 maart 2012 - 254