Wassen beeld voor Van Velzen

"De gelijkenis is verbluffend"

Madame Tussauds Nieuws door

archief oud artikel 1 maart 2012 Opmerkelijk Amsterdam, Noord-Holland Madame Tussauds heeft er een nieuwe bewoner bij. Vanaf vandaag kom je ook zanger Roel van Velzen tegen tussen alle andere wassen sterren in het Amsterdamse museum.

Het gaat maar door met het succes van kleine opdonder Roel van Velzen. Hij scoort hit na hit en vanaf vandaag heeft hij ook nog eens zijn eigen wassen beeld in Madame Tussauds. "Behoorlijk onwerkelijk!" reageert VanVelzen. "Pas toen ik in Londen het halffabricaat zag, drong het tot me door dat dit echt gaat gebeuren. Zo'n beeld wordt van top-tot-teen met de hand gemaakt, de mensen daar zijn echt kunstenaars en de gelijkenis is verbluffend!". Gisteren is het beeld van de zanger onthuld. Vanaf vandaag mag iedereen het kunstwerk komen bewonderen.

Edwin Evers

Er 'wonen' nog veel meer sterren in Madame Tussauds. Kom een balletje trappen met de wereldberoemde voetballer Ronaldinho, train de buikspieren met David Beckham of presenteer samen met de bekende radio-DJ Edwin Evers een eigen radioprogramma! En houd het museum in de gaten, regelmatig worden er nieuwe beelden onthuld!

"De mensen daar zijn echt kunstenaars en de gelijkenis is verbluffend!"

Laatst gewijzigd: 2012-02-29 15:06:47 · Gepubliceerd: 1 maart 2012 - 438