Kom lammetjes knuffelen

Vier de lente en het nieuwe wollige leven

Lammetjesdagen 2017 Redactioneel door

archief oud artikel 6 april 2012 Natuur Landelijk In sommige weilanden dartelen ze al vrolijk rond: lieve, kleine lammetjes. Kom naar de boerderij voor Lammetjesdag en knuffel met de jonge diertjes. Op verschillende plekken in Nederland gaan de boerderijdeuren open. De Lammetjesdagen in dit artikel zijn al geweest, maar via de buttons hieronder vind je een hoop andere leuke uitjes!

kinderboerderij
kinderen

Lammetjes knuffelen in Amsterdam

AMSTERDAM - Kom naar de StadsHoeve in Amsterdam. In de stal huppelen al heel veel lammetjes rond, die erg nieuwsgierig zijn naar alle bezoekers van de lammetjesdagen. Kom de zachte diertjes aaien, speel in de hooiberg of breng een bezoekje aan de kalfjes en koeien in de andere stal. Doe mee aan de wandeling met speurtocht door het boerenland en stap over greppeltjes en loop over bruggetjes.

Lammetjesdag: Tweede Paasdag, van 11:00 uur tot en met 15:00 uur. Toegang: € 3,50 per persoon inclusief ponyritje voor de kinderen.

Lammetjes knuffelen in Soest

SOEST - Bij boerderij Holec Holsteins is het elk jaar weer een flinke drukte op Lammetjesdag. Al meer dan tien jaar komen gezinnen op deze boerderij met lammetjes knuffelen. Naast de lammetjes komt er ook nog een paashaas op bezoek! Neem met het hele gezin een kijkje in de stal bij de melkrobot of ga voor een ritje op de tractor of in de huifkar. Als het mooi weer is staat het luchtkussen ook buiten en wie weet maak je de geboorte van een lammetje mee!

Lammetjesdag: Tweede Paasdag, van 11:00 uur tot en met 16:00 uur. Toegang: € 5,- per persoon inclusief koffie, thee of limonade met iets lekkers erbij. Een ritje op de huifkar of tractor is € 2,- per persoon. Pinnen is niet mogelijk.

Lammetjes knuffelen in Kamerik

KAMERIK - Kom genieten van leuke boerenactiviteiten tijdens de lammetjesdag bij Boerderij de Boerinn in Kamerik. Knuffel met lammetjes en zie hoe de schapen worden geschoren. Ook zijn er allerlei activiteiten op de boerderij zoals knutselen, kanoën, boogschieten en eieren zoeken. Op het terras plof je neer voor een drankje en iets lekkers. Er is ook een markt vol streekproducten zoals jam en kaas. En als het regent zijn alle activiteiten gewoon in de stallen!

Lammetjesdag: Tweede Paasdag, vanaf 10:00 uur tot 17:00 uur. Toegang: € 7,50 aan de deur, € 6,- online. Kinderen tot één jaar gratis toegang.

Nog meer lammetjes om te knuffelen tijdens de Lammetjesdagen op deze data en locaties.

Laatst gewijzigd: 2017-04-24 10:22:06 · Gepubliceerd: 2012-04-06 14:49:23 - 30201