1

Vier een heerlijk weekend!

Lees de nieuwsbrief voor de leukste tips!

Redactioneel door

archief oud artikel 19 april 2012 Toerisme Twee nieuwe tentoonstellingen, lekker shoppen in Leeuwarden en vijf tips voor het weekend. Lees de nieuwsbrief van DagjeWeg.NL en ga op stap!

Vier een heerlijk weekend!

DagjeWeg.NL
Vakantie al geboekt?

Vier een heerlijk weekend!

Het is weer bijna weekend. Maar wat is er deze week te doen? Geniet van een leuke fair aan de rivier, stap in de cockpit van een gevechtsvliegtuig of bewonder een spectaculaire bloemenparade. Dit is de DagjeWeg.NL Weekend Top 5!

Genieten van Griekenland

Azuurblauw water, witte kusten en glooiende berglandschappen: Griekenland is een paradijsje in de Middellandse Zee. In de tentoonstelling Eilanden van de Goden in het Rijksmuseum van Oudheden vlieg je als een vogel over de Griekse eilanden en komen mythologische verhalen weer tot leven.

Griekenland

Vette friet of worteltjes?

Kiezen we vandaag voor een lekker vet frietje met een grote klodder mayonaise, of wordt het toch een zakje worteltjes? Waarom stoppen sommige mensen met eten en zijn we nog wel de baas over ons lichaam? In de tentoonstelling Het Gewichtige Lichaam in Museum Boerhaave staan deze vragen centraal.

Dieet

Haal de lente in huis

De lente lijkt deze week ver te zoeken, maar DagjeWeg.NL heeft een oplossing. Haal de lente zelf in huis met de Fair aan de Maas. Bloemen, plantjes en overal gezellig terrasjes, zet de zonnebril maar vast op!

Fair

Shoppen in Leeuwarden

Het leukste winkelstraatje van Nederland vind je niet in Amsterdam. De Kleine Kerkstraat in Leeuwarden is in 2010 verkozen tot leukste winkelstraat. Tijd om de big shopper uit de kast te trekken voor een dagje winkelen in Leeuwarden.

Shoppen

Nieuwste tips

Nog vier tips van DagjeWeg.NL om je weekend compleet te maken!

Madurodam

Vakantiehuizen op Ameland

Grote Kerk Breda

Veluwsche Stoomtrein Maatschappij

Madurodam Vakantiehuizen op Ameland Grote Kerk Breda Veluwsche Stoomtrein Maatschappij

Laatst gewijzigd: 2012-04-23 14:12:26 · Gepubliceerd: 19 april 2012 - 148

Dit past bij 'Vier een heerlijk weekend!'