Kies het ruime sop!

Radarstoomboot de Majesteit |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Kijkje achter de schermen bij Radarstoomboot De Majesteit

10 mei 2012 Rotterdam, Zuid-Holland Vandaag staan de deuren van Radarstoomboot De Majesteit wagenwijd open. Luister naar de spannende verhalen van de kapitein of neem een kijkje in de machinekamer.

Hoe wordt stoom omgezet in beweging?

Radarstoomboot De Majesteit is het grootste radarstoomschip van Europa en tekent sinds 1999 de skyline van Rotterdam. Altijd al een keer een kijkje willen nemen? Vandaag houdt De Majesteit open dag. Alle deuren staan wagenwijd open en je komt op plekken waar normaal niemand mag komen. In de stuurhut vertelt de kapitein alle geheimen over de moderne techniek die het schip in de juiste richting stuurt. En de machinist legt in de machinekamer uit hoe de imposante stoommachine de kracht van stoom omzet in beweging. Na een bezoekje aan de open dag kent dit schip geen geheimen meer.

Mee met een rondleiding? Reserveer dan even van tevoren via: +31 (0)10-4146744.

Feestjes

De Majesteit is de perfecte plek voor een mooi feestje. Bedrijven, maar ook kleinere groepen kunnen hun feest vieren op het schip. De bezoeker kan aan boord rekenen op een koninklijke behandeling en een prachtige rondvaart rond Rotterdam.

Vind nog veel meer mooie rondvaarten op DagjeWeg.NL.

Laatst gewijzigd: 2012-05-08 13:46:28 · Gepubliceerd: 2012-05-08 13:41:12 - 121