Skippy in Arnhemse bossen

Kangoeroe huppelt rond in Arnhemse bossen

Dagje Arnhem Nieuws door

archief oud artikel 15 mei 2012 Opmerkelijk Arnhem, Gelderland Lekker aan het wandelen in de bossen van Arnhem? Kijk dan niet vreemd op als er ineens een kangoeroe langs huppelt. Al sinds het weekend springt het dier daar rond en niemand weet waar die vandaan komt.

Al sinds afgelopen weekend loopt er een kangoeroe rond in de bossen van Arnhem bij Schaarsbergen. Niemand weet waar het dier vandaan komt en wie de eigenaar is. Sinds zaterdag staan er foto's en filmpjes van het beestje op internet. Daardoor zijn al veel mensen naar Schaarsbergen toegekomen om ook een glimp van het dier op te vangen.

Burgers' Zoo

Volgens sommigen komt het dier uit Burgers' Zoo. Maar daar is volgens een woordvoerder van de dierentuin niks van waar. "Het is vermoedelijk een wallaby, die je tegenwoordig bij wijze van spreken in elke kinderboerderij vindt. Bij ons zitten alle wallaby's netjes in hun verblijf. Wij hebben hier verder niks mee te maken", vertelt de woordvoerder tegen de Gelderlander.

Voorlopig blijft het dier zitten waar dit zit. Volgens de politie veroorzaakt hij namelijk geen problemen.

"Het is vermoedelijk een wallaby, die je bijna in elke kinderboerderij vindt"
Ga een dagje naar Arnhem, maak een foto van de kangoeroe, en stuur hem naar de redactie van DagjeWeg.NL via redactie@dagjeweg.nl.

Laatst gewijzigd: 2012-05-23 14:46:09 · Gepubliceerd: 15 mei 2012 - 266