Leuke tips voor het Hemelvaartsweekend

Lees de nieuwsbrief voor de nieuwste tips

Hemelvaartsdag Redactioneel door

archief oud artikel 16 mei 2012 Toerisme Alles over Hemelvaartsdag, gratis kaartjes voor de Floriade en leuke binnen- en buitentips voor een dagje in de natuur. Lees de nieuwsbrief van DagjeWeg.NL!

 
DagjeWeg.NL
DagjeWeg.NL op Facebook

Waar gaan we heen op Hemelvaartsdag?

En we zijn weer een dagje vrij! Wat is er allemaal te doen op Hemelvaartsdag? Ontmoet de Franken en de Friezen in Historisch Openluchtmuseum Eindhoven, maak een mooie rondvaart door het Ilperveld of vier een feestje met Charly Luske op de Korenmarkt in Arnhem. Veel plezier!

Zweef over Floriade

Het is maar één keer in de tien jaar, dus kom ook kijken bij Floriade 2012. Ook met regen is het hier leuk, want in de kabelbaan is het droog! Het enorme park in Venlo, 66 hectare groot, is verdeeld in vijf werelden. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in Israël. DagjeWeg.NL geeft nu kaartjes weg! Doe mee en win!

Floriade
 

Tips voor het Hemelvaartsweekend

Auto's en treinen denderen dit weekend door Nederland. De boulevard van Scheveningen staat vol oude kevers en de beroemde Thomas de Stoomlocomotief raast door het Spoorwegmuseum. Genoeg te bekijken en te doen! DagjeWeg.NL wenst iedereen een fijn weekend!

Weekend
 

Natuurparken binnenstebuiten

DagjeWeg.NL laat zien dat een uitje naar een natuurpark altijd kan. Ook als het pijpenstelen regent, zijn er genoeg overdekte activiteiten. Beklim een vuurtoren, bekijk een zeeaquarium of bezoek een vogelkijkhut. En als het zonnetje schijnt is een mooie wandel- of fietstocht natuurlijk altijd heerlijk!

Natuur
 

Als een vogel over Nederland

Nog steeds geen idee wat voor uitje je moet kiezen? Vlieg als een vogel over Nederland en bekijk alles vanuit de lucht. Zo wordt de keus ineens een stuk makkelijker. DagjeWeg.NL maakt dit mogelijk met de Vogelvlucht. Vlieg naar je favoriete bestemming en ontdek de leukste uitjes!

Vogelvlucht

Nieuwste tips

DagjeWeg.NL dook ook deze week weer de leukste en nieuwste tips op!

Varen door het Groene Hart

Schilderworkshop bij Splash Art

Tropische vlindertuin De Passiflorahoeve

Kartplaza Actionworld: karten & paintball

Varen door het Groene Hart Schilderworkshop bij Splash Art Tropische vlindertuin De Passiflorahoeve Kartplaza Actionworld: karten & paintball
 

Laatst gewijzigd: 2012-05-21 09:14:19 · Gepubliceerd: 16 mei 2012 - 252