1

Babygeluk in Artis

Leeuwtje en wolfjes geboren in Artis

Natura Artis Magistra Amsterdam Nieuws door

archief oud artikel 22 mei 2012 Toerisme Amsterdam, Noord-Holland In dierentuin Artis is de lente in volle gang. Klein babygeluk is daar overal te vinden. Vorige week beviel leeuwin Ti-Cuna van een kleintje. En dit weekend scharrelden de jonge wolfjes voor het eerst buiten rond. Kom op deze stralende dag langs voor een klein kraambezoekje bij het jonge grut.

In de nacht van donderdag op vrijdag is leeuwin Ti-Cuna bevallen van een kleintje. Of het een jongetje of een meisje is, is nog onbekend. Verzorgers laten het leeuwtje nu nog even met rust. Ti-Cuna laat haar kleintje ook nog op afstand van de rest van de groep. Maar misschien heb je geluk en kun je wel een glimp opvangen van het jong.

Eind april zagen ook een paar wolfjes het levenslicht in Artis. De moeders verstoppen hun jongen nog veel in ondergrondse holen. Maar sinds afgelopen weekend mogen de pups ook buiten scharrelen.

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 22 mei 2012 - 240

Activiteiten ARTIS

Later dit jaar

Aardbewoners Festival


Van 15 tot en met 23 juni organiseert ARTIS voor de eerste keer het Aardbewoners Festival. Tijdens dit festival is er, voor jong én oud, van alles te doen om weer in verbinding te komen met natuur...