1

Feestvieren op de boerderij

Parkhoeve Breda-Noord viert de jaarlijkse Open Dag

Parkhoeve Breda Noord Nieuws door

archief oud artikel 3 juni 2012 Natuur Breda, Noord-Brabant Guitige snoetjes, dikke biggetjes en lieve konijntjes wachten deze zondag op bezoek. Het is Open Dag op de Parkhoeve Breda-Noord! De schaapscheerder laat zien hoe schapen hun wollige vachtje kwijtraken en de wolweefster maakt er weer iets moois van.

Op de Parkhoeve Breda-Noord is normaal gesproken al van alles te doen. In de weiden staan allerlei verschillende dieren, zoals geiten, schapen en ezels. En in de gezellige Hoeve wacht wat lekkers te drinken of te eten. Voor de kinderen staan er buiten speeltoestellen en is er binnen een speelhoek ingericht. Maar op het Parkfeest deze zondag is dat allemaal nog veel leuker! Speciaal voor deze dag staat er bij de Hoeve een springkussen en genieten de bezoekers van een lekkere suikerspin. De schaapscheerder, een wolweefster en een hoefsmid laten hun kunsten zien en ook de bijenvereniging heeft van alles te vertellen.

Bezoekersinformatie

Open Dag op Parkhoeve Breda-Noord
Zondag 3 juni 2012.
Van 11:00 uur tot 17:00 uur.
Toegang gratis.

Moestuin

Wie droomt van een eigen groente- of kruidentuin is zondag van harte welkom in de moestuin van Amarant. Deze moestuin hoort bij de Parkhoeve. Cliënten van stichting Amarant werken iedere dag in de tuin en helpen bij het verzorgen van de dieren. De groenten en kruiden uit de tuin zijn te koop voor wandelaars, fietsers en bezoekers van de Parkhoeve. Op de Open Dag krijgt iedereen uitleg over het telen van verschillende groenten en kruiden. Met de kruiden worden diverse soorten zalf gemaakt, bijvoorbeeld tegen eczeem. Koop meteen een bosje kruiden of wat groente voor thuis!

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 3 juni 2012 - 409