Lachen om Nederland - Duitsland

Theater PePijn Oranje Festijn |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Bekijk de wedstrijd met een komediant erbij

13 juni 2012 Sport Den Haag, Zuid-Holland Bekijk de leukste voetbalwedstrijd van het EK bij Theater PePijn in Den Haag. Hier schakelen ze het commentaar van de serieuze NOS uit en nemen de beste stand-up comedians van Nederland de microfoon over. Wat de uitslag van de wedstrijd ook wordt, bij Theater PePijn is het sowieso een lachwekkende avond.

De grappen over de Duitse voetbalspelers en hun supporters vliegen al razendvlug over het internet. Genoeg materiaal dus voor de beste stand-up comedians van Nederland om de voetbalwedstrijd van commentaar te voorzien. Alle wedstrijden van het Nederlands Elftal worden dit EK op een groot scherm uitgezonden in het theater in Den Haag en de comedians van Night of Comedy verzorgen het live commentaar tijdens de wedstrijd.

Lachen in de kroeg

"De komedianten zijn gewend om de ene keer in een volle schouwburg te spelen en de andere keer in een rumoerige kroeg", zegt Frank Heijman van Theater PePijn. "Daarnaast kunnen ze uitstekend inspelen op de actualiteit en zijn ze gespecialseerd in improvisatie en interactie met het publiek". We zijn benieuwd wat er nog van de Duitsers overblijft na hun commentaar.

Praktische informatie

De avond begint om 19:45 uur in Theater PePijn in Den Haag. Kaarten kosten €12,50 per persoon. De volgende theateravond is op zondag 17 juni ook om dezelfde tijd als vanavond.

Ontdek de leukste voetbalactiviteiten tijdens dit EK op de handige DagjeWeg.NL Kalender!

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 2012-06-13 17:01:01 - 263