1

Feesten voor de Vierdaagse

Luid de Nijmeegse Vierdaagse feestelijk in

Vierdaagsefeesten Nieuws door

archief oud artikel 15 juli 2012 Toerisme Nijmegen, Gelderland Hét evenement van Nijmegen staat voor de deur. De beenspieren zijn getraind en de blarenpleisters liggen klaar: de Nijmeegse Vierdaagse gaat volgende week van start! Luid dit weekend alvast feestelijk in met de traditionele Vierdaagsefeesten. Voor jong en oud is er van alles te beleven.

Net als ieder jaar leeft Nijmegen helemaal op in de aanloop en tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. Al vanaf zaterdag is het in de binnenstad één groot feest tijdens de Vierdaagsefeestan. En dat mag jong en oud mee vieren! In VillaLUX kan iedereen terugblikken op het verleden met de nostalgische Vierdaagsefilms. In de Hezelstraten komt van 12:00 uur tot 17:00 uur een indrukwekkende parade langs en klinkt er muziek van de dweilorkesten. En dat is nog maar een voorproefje van alle activiteiten. Bekijk het hele programma en maak er een feestje van in Nijmegen.

Voor de kleintjes

Ook voor de allerkleinsten is het feest in Nijmegen. In Bibliotheek de Mariënburg staan ze op zondag oog in oog met een beroemde gast. Wie het is? Het is Nijntje! Dit lieve, kleine konijntje komt zelf voorlezen over de door Dick Bruna beschreven avonturen. Ze doet dit om 13:30 uur en om 15:30 uur. Maandag nemen de vriendjes Woezel en Pip haar plaats in. De kinderen die liever zelf aan de slag gaan kunnen beter naar de Mariënburgkapel gaan. Daar ligt heel veel LEGO, waar iedereen de mooiste bouwwerken van mag maken. Wie dat het allerbeste kan, krijgt een plaatsje in de etalage van de V&D.


Tip: download de gratis cityguide en je mist niets van de Vierdaagsefeesten!

Lees meer leuke tips voor dit weekend!

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 15 juli 2012 - 379