Vakantie in heel Nederland

Leukste uitjes voor de zomervakantie

Zomervakantie Redactioneel door

archief oud artikel 20 juli 2012 Toerisme Hoera, de schoolbanken zijn leeg en de zomervakantie is voor iedereen begonnen! Laat de zon maar schijnen, want dan zocht DagjeWeg.NL niet voor niets naar de leukste uitjes. Veel plezier!

 
 
DagjeWeg.NL
Nog lastminute op vakantie?
 

Heel Nederland heeft vakantie!

Eindelijk, heel Nederland heeft zomervakantie! Ook voor de kinderen in het noorden is de tijd van leuke dingen doen aangebroken. Slaap in een tipi, bak lekkere taartjes of bewandel het Dierenvriendjespad. Wat ga jij doen?

Leuke én goedkope uitjes!

Een dagje uit is een duur grapje. Entreekaartjes voor een dierentuin, museum of pretpark stegen de afgelopen tien jaar 50 procent in prijs. Gelukkig zijn er ook een heleboel uitstapjes die niet veel kosten. DagjeWeg.NL zet de leukste én goedkoopste uitstapjes op een rij.

Tips
 

Vintage shoppen in de Jordaan

De zomer leent zich uitstekend voor een gezellige, vintage shopsessie. En waar kan dat beter dan in de sfeervolle wijk de Jordaan? DagjeWeg.NL neemt je mee op struintocht langs de leukste vintage winkels van dit gedeelte van Amsterdam. Welke pareltjes neem jij mee naar huis?

Vintage
 

Leer overleven in de jungle

Ga op Expeditie Robinson in de Orchideeën Hoeve. Tijdens dit leuke zomerevenement draait het om overleven in de jungle. Ontdek wat er in de tropen groeit, maak een pijl en boog en leer een vuurtje aanleggen zonder aansteker. De allerkleinsten spelen lekker in het Mangrovebos Speelparadijs.

Jungle
 

In het water en zand van Zeeland

Zand en zee horen niet altijd bij een ontspannen zomervakantie. Ga cultuur snuiven in Zeeland en leer alles over het eeuwige gevecht tegen het water. Wandel over het Parelpad, bezoek de verloren Plompe Toren en leer over het leven van de ridders van het Gulden Vlies.

Zand

Tips voor de zomervakantie

 

Rondvaart op de Rijn

House of Bols Cocktail & Genever Experience

Ontmoet nijntje in het dick bruna huis

Zeilen langs oud-Holland

Rondvaart op de Rijn House of Bols Cocktail & Genever Experience  Ontmoet nijntje in het dick bruna huis Zeilen langs oud-Holland
 
 

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 20 juli 2012 - 152