1

Dansend de zomer door

Amsterdam Summer Dance Forever

Summer Dance Forever Nieuws door

archief oud artikel 23 augustus 2012 Cultuur Amsterdam, Noord-Holland Door dansvoorstellingen, battles, cinema en workshops neemt het Amsterdam Summer Dance Forever iedereen mee in de wereld van urban dance.

Urban dance, niet iedereen zal meteen weten wat het is. Maar na het Summer Dance Forever festival in Amsterdam voelt iedereen de beat van hiphop, house dance, vogue, ragga jam en jazz. Urban behelst namelijk allerlei verschillende dansstijlen die ontstaan zijn op straat en in clubs. Tijdens het festival, van 23 tot en met 29 augustus, kan iedereen kennismaken met deze stijlen. Het programma van het Summer Dance Forever festival is gevuld met dansvoorstellingen, battles, workshops en seminars.

The Battle

Voor de meeste dansliefhebbers thuis op de bank is the battle geen onbekend fenomeen. Ook op het Summer Dance Forever festival ontbreekt deze echte urban traditie niet. Wie een Forever battle wint kan rekenen op internationale erkenning, zo is gebleken tijdens de editie van 2009. Dus kijk toe bij één van deze spannende danswedstrijden of schrijf je in en doe mee!

Bezoekersinformatie

Summer Dance Forever
Van 23 tot en met 29 augustus.
Toegang: gemiddelde kaartprijs voor een voorstelling is € 12,-.

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 23 augustus 2012 - 188