Het water op met HISWA

HISWA te water |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Driehonderd fonkelnieuwe boten in Amsterdam

4 september 2012 Toerisme Amsterdam, Noord-Holland Olympische ster Dorian van Rijsselberge geeft vandaag het startstein voor de grootste botenbeurs van Nederland: HISWA te water. Bij de NSDM-werf in Amsterdam liggen driehonderd fonkelnieuwe boten in het water. Kom ook eens kijken!

Kinderen lopen in grote plastic bollen over het water

In de haven van de NSDM-werf in Amsterdam liggen driehonderd prachtige boten klaar om bewonderd te worden. De botenshow HISWA te water is begonnen! Van schattige sloepjes van vier meter lang, tot enorme zeiljachten van wel 23 meter lang, in totaal liggen er wel driehonderd boten. Er zijn ook wat primeurs, zoals de HotTug. Overdag kun je hiermee prachtige vaartochten maken en 's avonds is de boot om te toveren tot een heerlijk warm bad!

Activiteiten

Een rondje lopen over de werf is al hartstikke leuk, maar er zijn ook allerlei activiteiten. Vlieg over het water met een flyboard, geniet van een heerlijke massage, of leer windsurfen en word net zo goed als Dorian van Rijsselberge!

Kinderen

Ook voor kinderen is er van alles te doen op de werf. Ze kunnen bijvoorbeeld hun eerste zeil-, roei-, of surfles krijgen of een rondje waterfietsen. Maar nog leuker is in grote plastic bollen over het water lopen. Zo worden het echte waterratten!

HISWA te water is te bezoeken tot en met 9 september 2012. De beurs is elke dag te bezoeken tussen 11:00 uur en 19:00 uur. Een kaartje voor volwassenen kost aan de kassa 18,- euro en voor kinderen 7,50 euro.

Ook als de botenshow is afgelopen heeft DagjeWeg.NL leuke ideeën voor een dagje op het water!

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 2012-09-03 09:32:08 - 372