Prik een vorkje mee in Den Bosch

Culinaire uitjes |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Culinair evenement Bourgondisch 's-Hertogenbosch

7 september 2012 Toerisme Den Bosch, Noord-Brabant Lekker eten en drinken, daar houden de Bosschenaren wel van. Vanaf vandaag is het weer smullen in de stad, want voor het culinaire evenement Bourgondisch 's-Hertogenbosch komen de lekkerste hapjes en drankjes op tafel. Prik een vorkje mee op dit bourgondisch feestje!

In de schaduw van de Sint Jan genieten de inwoners van Den Bosch dit weekend van de culinaire creaties van topkoks. Op de Parade serveren restaurateurs en topkoks wereld- en streekgerechten aan duizenden nieuwsgierige bezoekers. Na de relatieavond op donderdag beginnen op vrijdag de feestelijkheden voor iedereen en 's avonds treedt onder anderen Glennis Grace op. Iedereen pakt een bordje en kan aanschuiven bij één van de paviljoens voor een zinnenprikkelende ervaring, zo is beloofd. Zaterdag gaat de proeverij verder als de paviljoens om 16:00 uur openen. Lekker eten en daarna luisteren naar een optreden van You & Me. Op de laatste dag, zondag, is er vooral voor de kinderen veel te doen.

Gratis film

Over de kinderen geen zorgen tijdens Bourgondisch 's-Hertogenbosch, want op zondagmiddag zitten zij aan het filmdoek gekluisterd. In het Theater aan de Parade zijn gratis kaarten beschikbaar voor de leuke animatiefilm Ratatouille. Vooraf reserveren via secretariaat@bourgondisch-s-hertogenbosch.nl uiterlijk tot en met 7 september. Afhalen op de dag zelf tussen 12:30 uur en 13:00 uur bij afhaalpunt Bourgondisch 's-Hertogenbosch vlakbij het Theater. Naast een film kijken kunnen de kids zelf culinair aan de slag bij restaurant STOER!, waar ze onder begeleiding zelf een smoothie of pizza maken.

Samen koken of eten? DagjeWeg.NL heeft ideeën genoeg voor een culinair uitje.

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 2012-09-03 17:00:41 - 336