Duik in de wereld van grafisch ontwerpen

Workshops van 125 internationale ontwerpers

Graphic Design Festival Breda Nieuws door

Graphic Design Festival Breda leader full version from GDFB.tv on Vimeo.

archief oud artikel 19 september 2012 Cultuur Breda, Noord-Brabant Alleen in Breda komt grafisch ontwerp zo dicht bij het publiek. Het Graphic Design Festival Breda laat zien waar je grafische kunst allemaal tegen kunt komen en wat het betekent voor deze tijd. Geniet van workshops, exposities en lezingen van wel 125 verschillende internationale ontwerpers.

"Een must voor studenten en professionals maar zeker ook voor iedereen die meer wil weten over grafisch ontwerpen", zo omschrijft het Graphic Design Festival BredaGraphic Design Festival Breda. Vijf dagen lang genieten van performances, exposities en lezingen in het centrum van Breda. Ook zijn er leuke workshops, zoals een een workshop typografie om de etalages van een aantal winkels in de Annastraat op te fleuren.

Waar moet je zijn

Alle locaties liggen op minder dan 500 meter van elkaar in het centrum van Breda. Exposities vind je in MOTI, HuIs voor Beeldcultuur en JFK14. De lezingen worden gehouden in de Waalse kerk en Lutherse Kerk. De workshops worden gehouden in Doc-Work. De urban interventions kom je tegen in het Park Valkenberg en op het Kasteelplein.

Het Graphic Design festival duurt tot en met 23 september 2012.

Volg een workshop typografie om wat etalages op te fleuren

Laatst gewijzigd: 2016-07-26 18:10:25 · Gepubliceerd: 2012-09-17 09:30:00 - 231