Alles over het vernieuwde Stedelijk Museum

Tickets met korting en leuke weekendtips

Weekendtips Redactioneel door

archief oud artikel 21 september 2012 Cultuur Amsterdam, Noord-Holland Wat staat er dit weekend op de planning? Lees deze nieuwsbrief van DagjeWeg.NL en je kan vast niet meer wachten tot het vrijdagavond is. Lees alles over het vernieuwde Stedelijk Museum of koop tickets met korting!

DagjeWeg.NL

Weekend

Het wordt een druilerig weekend met veel regen, maar met deze tips laat DagjeWeg.NL je weekend weer schijnen. Lees in deze nieuwsbrief alles over het vernieuwde Stedelijk Museum, ga met korting naar Scheveningen of reserveer alvast een plekje op het Midwinternachtfeest!

Midwinternachtfeest

Kom 24 november naar het Midwinternachtfeest in Jaiselings Royal Palace-Wernhout. Geniet met je familie en vrienden van muziek, entertainment en heerlijk winters culinair. All inclusief!

Winter

Dagje uit dit weekend

Haastrecht is bedolven onder een grote berg chocolade, in Ede vallen er honderden parachutisten uit de lucht en in het Nederlands Openluchtmuseum rennen ganzen rond. Genoeg te doen dit weekend!

Weekend

Stedelijk Museum eindelijk open!

De afgelopen jaren was het één grote soap rondom de bouw van het Stedelijk Museum in Amsterdam. Maar tien jaar en een hele hoop miljoenen verder, is het dan eindelijk zover. Dit weekend opent koningin Beatrix de gloednieuwe deuren van het Stedelijk Museum in Amsterdam!

Badkuip

Met 3 euro korting naar SEA LIFE

Duik onder water in SEA LIFE Scheveningen en kom de mooiste, gekste en grappigste vissen tegen. Omringd door 180.000 liter water zie je zeeschildpadden, zwartpuntrifhaaien en koralen. DagjeWeg.NL heeft tickets met drie euro korting!

Korting

Nieuwste tips

Wat is er nog meer voor leuks te doen?

Airborne Museum

4x4 rijden op Terschelling

Rondvaart door Amsterdam

Paintballword Prisonbreak Zutphen

Airborne Museum 4x4 rijden op Terschelling Rondvaart door Amsterdam Paintballword Prisonbreak Zutphen
Footer achtergrond

Lees ook de weekendtips van DagjeWeg.NL.

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 21 september 2012 - 820

Dit past bij 'Alles over het vernieuwde Stedelijk Museum'