Van LEGO kun je alles maken!

Laatste kans voor LEGO WORLD

LEGO WORLD   Nieuws door

23 oktober 2012 Toerisme Zwolle, Overijssel "Van LEGO kun je alles maken. Een boot, een vliegtuig of een trein!". Kom naar de IJsselhallen in Zwolle en word een echte architect tijdens LEGO WORLD. Vandaag is de laatste kans!

Deze week lagen de IJsselhallen in Zwolle vol met miljoenen gekleurde LEGO stenen voor LEGO WORLD. In zeven grote hallen kunnen kinderen, maar ook hun ouders, vandaag nog aan de slag met het mooiste bouwwerk van LEGO.

Activiteiten

Erg spectaculair is een heel bos van LEGO. Speciaal hiervoor zijn er vijfhonderd bomen, struiken en planten naar Zwolle gehaald. In het bos lopen de nieuwste poppetjes van LEGO rond, namelijk de bospolitie en de bosbrandweer. In het bos is ook een doolhof en een grote uitkijktoren, zodat je het hele bos kan overzien!

Weleens een Donald Duck van LEGO gezien? Tijdens LEGO WORLD wordt een enorm groot mozaïek gebouwd van LEGO steentjes met daarop een plaatje van de beroemde eend. En iedereen mag meehelpen. Meisjes kunnen terecht in hal 7, waar ze kunnen spelen met de LEGO Friends, dat zijn meisjes van LEGO die dol zijn op paarden. Net als de LEGO friends kun je hier ook zelf een ritje maken op een echte pony.

Vandaag is de laatste dag dat je nog kunt bouwen met de LEGO stenen!

Net als de LEGO friends kun je hier ook zelf een ritje maken op een echte pony

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 2012-10-22 10:40:09 - 418