1

Voor de binnenblijvers

Knutselen en bakken met warme chocolademelk erbij

Wat te doen? Tips van DagjeWeg.NL Nieuws door

archief oud artikel 27 oktober 2012 Trends Je hebt wel eens zo'n dag dat je het liefst lekker binnen blijft. Gelukkig is het weekend en kan dat prima! Dus vergeet de buitenwereld en maak het gezellig binnenshuis. Lopen er thuis kinderen rond? Dan hier wat tips om ze die dag te vermaken en er samen een heerlijke familiedag van te maken.

Wanneer de herfst buiten zijn gang gaat is het verleidelijk om de deuren dicht te houden en een dagje binnen te blijven. Ook voor dat soort dagen heeft DagjeWeg.NL leuke tips. Want bij een dagje vrij hoort een versgebakken lekkernij. Ga mee met de trend en waag je eens aan het bakken van vrolijke cakepops. Geen traditionele cake, maar smakelijke cakebolletjes op een stokje. En dat klinkt moeilijker dan het is! Dus haal snel de ingrediënten in huis en met deze uitgebreide beschrijving maak je lekkere cakepops.

DIY: versierde mokken

Onlangs maakte ik zelf deze leuke mokken voor een bevriend bruidspaar. Een origineel cadeautje, wat ook nog eens gemakkelijk te maken is. Koop een paar porseleinstiften plus een paar goedkope mokken (bijvoorbeeld van de Hema of Xenos) en zoek wat leuke plaatjes van internet. Print de plaatjes, knip ze uit zodat je een soort sjabloon overhoudt. Vervolgens plak je die op de mok en kleur je het in. Even laten drogen, papier eraf trekken en je hebt een gepersonaliseerde mok. Je kunt natuurlijk ook uit de losse pols figuurtjes tekenen of een grappig gezichtje.

Wandeling

Na een halve dag binnen zitten begint de verveling misschien toch toe te slaan. Trek een warme jas aan en stevige schoenen en trek eropuit. Op DagjeWeg.NL zijn genoeg leuke wandelroutes te vinden!

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 27 oktober 2012 - 351