1

Blijf lekker binnen dit weekend!

Lees de nieuwsbrief van DagjeWeg.NL

Redactioneel door

archief oud artikel 9 november 2012 Cultuur Trek dit weekend een warme trui aan, want het wordt een echt herfstachtig weekend. Warm daarom lekker op met deze nieuwsbrief van DagjeWeg.NL. Die staat weer boordevol leuke uitstapjes, zoals een overdekte speeltuin, een kerstmarkt of een gezellig vriendinnenweekend!

Lees deze nieuwsbrief online
DagjeWeg.NL

Blijf lekker binnen!

Het wordt een echt herfstachtig weekend met veel wind en bakken met regen. De tip van DagjeWeg.NL: blijf lekker binnen! Er zijn genoeg leuke binnenactiviteiten. Leef je uit in een overdekte speeltuin, bezoek een kerstmarkt of bereid je voor op de komst van Sinterklaas. Fijn weekend!

Dagje uit dit weekend

De donkere maanden zijn aangebroken en aan het einde van de middag gaan de schemerlampjes al aan. Een heerlijke tijd om weg te kruipen bij een film, te shoppen voor kerst en te genieten van sprookjes. Neem dit weekend de tijd om een klein feestje voor jezelf te maken!

Weekend

Vriendinnenweekend!

Voor altijd vriendinnen, beloof je elkaar op school. Maar wanneer het echte leven is begonnen blijft er weinig tijd over voor elkaar. Tijdens een gezellig weekendje weg drijven vergeten herinneringen weer naar boven en lachen en huilen jullie weer als vanouds, samen.

Vriendinnen

Sinterklaas

De Pieten hebben hun spieren opgewarmd en Amerigo draaft al ongeduldig rond. Nog een weekje en dan is Sinterklaas weer in het land. Maandag begint het Sinterklaasjournaal al, dus haal de wortels alvast maar in huis. De leukste Sinterklaas-feesten vind je op DagjeWeg.NL!

Sinterklaas

Droog dagje speeltuin

Het regent, en je wilt toch graag een dagje naar de speeltuin. DagjeWeg.NL heeft de oplossing: een indoor speeltuin! Ga op zoek naar goud bij SchatEiland Zeumeren of loop over een touwbrug in het Land van Jan Klaassen. DagjeWeg.NL weet waar de leukste overdekte speeltuinen zijn!

Speeltuin

Kerstmarkten en overdekte uitjes

KerstCreaties 8 november - 11 november 2012

Spirit of Winter 14 november - 18 november 2012

Workshop sieraden maken bij Beadazzled

Miniworld Rotterdam

KerstCreaties 8 november - 11 november 2012 Spirit of Winter 14 november - 18 november 2012 Workshop sieraden maken bij Beadazzled Miniworld Rotterdam

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 9 november 2012 - 356

Dit past bij 'Blijf lekker binnen dit weekend!'