1

Winterpret

Een interessante expositie, winterse evenementen en weekendtips

Redactioneel door

archief oud artikel 7 december 2012 Toerisme Met deze kou is de verleiding groot om binnen te blijven. Maar er is zo veel leuks te doen! Stap binnen in een winterwonderland...

DagjeWeg.NL
Boek een wintersportvakantie!

Winterpret

Zachte, krakende sneeuw bedekt de straten, bossen en huizen van Nederland. De winter is begonnen! Denk niet aan de gladde wegen en de overlast, maar geniet van de winterpret met de nieuwsbrief van DagjeWeg.NL. Boordevol winterse tips!

Ouderwets genieten

Zes weken lang – van 1 december 2012 tot en met 13 januari 2013 – herleeft de winter van vroeger in het Nederlands Openluchtmuseum. Met ijspret, sleetje rijden, warme chocolademelk, knapperende vuurtjes, dansende lichtjes en historische verhalen over de bijzondere ijsfeesten. Da's ouderwets genieten!

Winter

Winters weekend

Blijf niet hangen bij de verwarming, maar stap dit weekend het Nederlandse winterwonderland in! Absoluut de moeite waard, want overal in het land is gezelligheid te vinden. Bezoek de mooi versierde kerstfairs, de steenkoude ijsbeelden of de prachtige lichtjes. Met glühwein voor de koukleumen.

Weekendtips

Toetanchamon, zijn graf en zijn schatten

Een indrukwekkende tentoonstelling over één van de grootste archeologische ontdekkingen. De spectaculaire reconstructie van de graftombe en de schatten van de farao. Toetanchamon, zijn graf en zijn schatten tot en met 5 mei 2013 in Amsterdam EXPO, naast station Amsterdam Zuid.

Graftombe

Winter in Slagharen

Attractiepark Slagharen maakt van de winter een feestje! Het park is de hele maand december geopend en viert dit met speciale attracties en winterse lekkernijen. Ook smullen van oliebollen, langlaufen en genieten van het wintercircus? Bestel dan snel tickets met korting voor Winter Slagharen. Alvast een tip voor de kerstvakantie!

Tickets

Wat te doen deze week?

Een dagje 'ijsvrij' deze week? Ga dan wat leuks doen! Hieronder vind je de leukste uitjes en evenementen van de komende week.

Kerstfair Landgoed Mariënwaerdt

Expositie Vincent van Gogh

Kerstmarkt Orchideeënhoeve

Sneeuwattractiepark Skidôme

Kerstfair Landgoed Mariënwaerdt Expositie Vincent van Gogh Kerstmarkt Orchideeënhoeve Sneeuwattractiepark Skidôme
 

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 7 december 2012 - 754

Dit past bij 'Winterpret'