Er was eens een sprookjeskasteel...

Wonderlijke gasten komen aan op Kasteel de Haar

Kasteel De Haar Nieuws door

archief oud artikel 20 december 2012 Toerisme Haarzuilens, Utrecht Sprookjes horen in boeken of in mooie Disney-films, maar ze zijn niet echt. Of toch wel? Kasteel de Haar lijkt deze dagen wel op een sprookjesboek, want er lopen zulke vreemde gasten rond. Een onzekere keizer, een verliefde prins en eigenzinnige operadiva zijn gearriveerd voor het kerstdiner. En langzaam verandert het kasteel in een echt sprookjeskasteel!

Iedereen op Kasteel de Haar is in rep en roer. Er wordt met kerstversiering gesleept en het hele kasteel wordt opgepoetst en versierd. En dat doen ze niet alleen omdat het bijna kerst is. Nee, dat is allemaal voor het bijzondere bezoek wat in het kasteel is gearriveerd. De baron en de barones van Kasteel de Haar komen deze kerstvakantie in het kasteel logeren. En om dat te vieren barst er op het kasteel een groot feest los met gasten uit alle windstreken. Maar tijdens alle voorbereiding gebeuren er wonderlijke dingen.

Alle kastelenKerstvakantieAlle activiteiten

Theaterrondleiding

Waar is de kledingkist van de operadiva? En waarom durft de onzekere keizer uit Plafonië niet te kiezen uit zijn nieuwe kleren? En dan is er nog de verliefde prins. Op wie heeft hij een oogje en wat heeft die ene pump daarmee te maken? De gasten zijn nog lang niet gereed voor het grote feest. Tijdens een spannende theaterrondleiding komen bezoekers van Kasteel de Haar deze kerstvakantie te weten hoe het afloopt.

Lichtjesavonden

Op donderdag 27, vrijdag 28 december, vrijdag 4 januari én zaterdag 5 januari is Kasteel de Haar op haar allermooist. Tijdens deze Lichtjesavonden is het kasteel open tot 20:00 uur en beleven bezoekers de theaterrondleidingen in een sfeervol verlicht kasteel.

Van onder in het kasteel, naar de allermooiste feestzalen bovenin.

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 20 december 2012 - 659