Kerstboom, lichtjes en nu een dagje uit!

Leukste uitjes voor de kerstvakantie

Redactioneel door

archief oud artikel 20 december 2012 Toerisme Alles is klaar voor de kerstdagen. Het diner is uitgedacht en het huis zit tot de nok toe vol met versiering en schitterende lichtjes. Maar wat gaan we eens doen tijdens de kerstvakantie? Gelukkig weet DagjeWeg.NL de leukste uitjes te vinden, juist tijdens deze gezellige maanden.

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 2012-12-20 14:17:15 - 1115

Dit past bij 'Kerstboom, lichtjes en nu een dagje uit!'


Lees deze nieuwsbrief online
DagjeWeg.NL
Voor de lange, donkere dagen: Kinderfilmpje.nl!

China Light Rotterdam

De donkere wintermaanden worden in Rotterdam verlicht met een nieuw en bijzonder evenement. Veertig Chinese kunstenaars maakten voor China Light 35 lichtgevende en bewegende beelden; sprookjesfiguren, bloemen en andere bouwwerken. Een wonderlijke schouwspel!

Dagje uit in de kerstvakantie

Voor veel mensen duurt het weekend deze keer een stukje langer, want de kerstvakantie is begonnen! Geniet van de vrije tijd en de gezelligheid en ga schaatsen langs oude treinen. Of pluis restjes van het kerstdiner uit en ga op de kop in de achtbaan. Fijne kerstvakantie!

Vakantie

DagjeWeg.NL op je smartphone

De nieuwe DagjeWeg.NL App schittert sinds kort in de Android Market. Met deze applicatie op je smartphone vind je altijd een leuk uitje, evenement of activiteit in de buurt. En door artikelen en video's geeft de redactie extra tips. Download de app nu meteen voor een overzicht van alle kerstmarkten!

Download

Bye, bye Buffel

Voor het Maritiem Museum zit er aan deze feestelijke dagen een droevig randje. Het museum moet tijdens de kerstvakantie afscheid nemen van het museumschip De Buffel. Reis voor de laatste keer mee naar een mysterieuze bestemming op dit historische schip. Of zwaai het schip uit met een eigen uitzwaai-zakdoek!

Buffel

Kijk in het graf van Toetanchamon

Een indrukwekkende tentoonstelling over één van de grootste archeologische ontdekkingen. De spectaculaire reconstructie van de graftombe en de schatten van de farao. Toetanchamon, zijn graf en zijn schatten tot en met 5 mei 2013 in Amsterdam EXPO, naast station Amsterdam Zuid.

Graftombe

Kerstvakantie

De kerstvakantie is voor iedereen een reden om extra uit te pakken. Geniet van alle activiteiten, kerstmarkten en kerststallen. Bezoek m.dagjeweg.nl voor activiteiten in de buurt!

Proefjes doen in Kinderwerkplaats

Bezoek het Zuiderzeemuseum voor slechts € 2,-.

Kersttentoonstelling Onder de ster

Bezoek de duurzame kerststal

Proefjes doen in Kinderwerkplaats Bezoek het Zuiderzeemuseum voor slechts € 2,-. Kersttentoonstelling Onder de ster Bezoek de duurzame kerststal