Wandelen door een pikkedonker Artis

Ontdek spannende plekjes in het donker

Winteravond in Artis Nieuws door

archief oud artikel 31 december 2012 Cultuur Amsterdam, Noord-Holland Vandaag kun je extra lang genieten van dierentuin Artis. De deuren blijven in de kerstvakantie namelijk elke dag tot 20:00 uur geopend. Goede ogen zijn wel handig, want als de avond valt is het in de dierentuin pikkedonker!

Vanaf het vallen van de avond is het in dierentuin Artis pikkedonker. In de kerstvakantie zijn er speciale winteravonden, waarbij een speciaal lichtpad het enige lichtpuntje in de dierentuin is. Dit lichtpad leidt bezoekers langs verschillende spannende plekjes van de dierentuin. Vooral de 28 monumenten van de dierentuin zijn het bekijken waard. Zo gaat de route langs de bibliotheek, waar de brieven tussen Artis en Darwin bewaard zijn. Ook de oudste eik van Amsterdam heeft een speciaal plekje tijdens de route.

Stamppotten

Moe geworden van al dat wandelen? Geniet dan van een lekker bord stamppot, een warme oliebol of een glaasje glühwein.

Ga tijdens je bezoek ook even op kraamvisite bij de jonge anoa. Het dier is vorige week geboren en nu al voor publiek te zien!

Ook staan er warme oliebollen en bordjes stamppot klaar

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 31 december 2012 - 304

Activiteiten ARTIS

Later dit jaar

Aardbewoners Festival


Van 15 tot en met 23 juni organiseert ARTIS voor de eerste keer het Aardbewoners Festival. Tijdens dit festival is er, voor jong én oud, van alles te doen om weer in verbinding te komen met natuur...