De favoriete uitjes van 2012

FutureLand Informatiecentrum Maasvlakte 2 |  deel via WhatsApp | Redactioneel door

Waar zocht de bezoeker van DagjeWeg.NL naar?

4 januari 2013 Trends Ede, Gelderland Een jaar is weer voorbij gevlogen! Een jaar waarin we leuke dingen deden en misschien wel onvergetelijke dagen beleefden. DagjeWeg.NL was voor veel mensen weer een inspiratiebron die een leuke bestemming zochten. Dit waren hun favoriete uitjes op DagjeWeg.NL in 2012!

Gratis uitje

Het populairste uitje op DagjeWeg van 2012 is, heel Nederlands, een gratis uitje! De pagina van FutureLand, Informatiecentrum Maasvlakte 2 trok in dit jaar de meeste bezoekers, bijna 10.000! Wat is er dan te zien? In FutureLand maakt iedereen kennis met een nieuw stuk land bij de Rotterdamse haven: de Maasvlakte 2. In het gratis bezoekerscentrum gaan landrotten en waterratten aan de slag met een interactieve tentoonstelling waarin je bijvoorbeeld kunt zien hoe de Maasvlakte er in 2033 uitziet. Je scheert in Future Flight Experience over hijskranen en containers!

Ook populair

Toch wilden de meeste bezoekers ook best de portemonnee trekken voor een leuk dagje weg. Daarvoor kwam Zwembad De Scheg vaak voor in aanmerking. Dit grote zwemparadijs staat op de tweede plaats in de top tien van favoriete uitjes van 2012. En het is het Drouwenerzand wat de top 3 afsluit. Geen wonder, want dit kleinschalige attractiepark hanteert een aantrekkelijk tarief. Na het betalen van de entreeprijs is al het eten en drinken gratis!

Ga naar rubriekenVind een speeltuinAlle dierentuinen

Top 10

  1. FutureLand, Informatiecentrum Maasvlakte 2
  2. Zwembad De Scheg – Beleef het zwembad!
  3. Drouwenerzand Attractiepark
  4. KidZcity
  5. Landal Het Vennenbos Subtropisch Waterparadijs
  6. Sprookjeswonderland
  7. Het Land van Jan Klaassen
  8. Toverland
  9. Rederij Stiphout - boottochten en dagarrangementen
  10. SchatEiland Zeumeren

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 2013-01-04 16:27:12 - 233