Rederij Stiphout
Rederij Stiphout - boottochten en dagarrangementen

De omgeving van Maastricht is prachtig vanaf het water. Stap aan boord van één van de schepen van Rederij Stiphout en vaar mee door deze schitterende streek. Een rondvaart op de Maas plus een bezoek aan de grotten van de Sint Pietersberg, of liever een romantische Saturday Night Dinner Cruise? Rederij Stiphout biedt verschillende tochten!

Vaartochten

Rederij Stiphout verzorgt rondvaarten over de Maas en langs Maastricht, maar de schepen gaan nog veel verder! Vaar eens mee naar Luik, Visé of Eijsden en ontdek deze mooie plaatsen. Even de benen strekken en dan weer verder varen! Ook een bezoek aan een bierbrouwerij, een wijnhuis of een tour met een Amerikaanse schoolbus behoren tot de mogelijkheden. Extra leuk is de Pannenkoekenboottocht voor het hele gezin. Vanaf 8 april tot en met 9 december iedere tweede en vierde zondag van de maand: onbeperkt pannenkoeken eten!

Feestelijk dagje varen

Een feestje vieren op het water? Dat kan! Rederij Stiphout verhuurt schepen voor speciale gelegenheden. Vaar een mooie route met een gezelschap en geniet van lekkere hapjes en drankjes aan boord. Ga bijvoorbeeld voor een all-inclusive Party on the river bij maanlicht, of een Dinner cruise met meerdere menu's. Bekijk alle arrangementen voor feestjes en gezelschappen. De tijden en route zijn in overleg te bepalen.

Rederij Stiphout in Maastricht leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en kinderfeestje (vanaf € 8,00 p.p.). Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.stiphout.nl

Foto: Rederij Stiphout.
Foto: Rederij Stiphout.
Foto: Rederij Stiphout.
Foto: Rederij Stiphout.
Foto: Rederij Stiphout.
Foto: Rederij Stiphout.
Foto: Rederij Stiphout.
Foto: Rederij Stiphout.