Winkelen, winkelen en nog eens winkelen!

Rosada Fashion Outlet - topmerken met 30% korting! |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Altijd leuk, een dagje shoppen!

13 november 2014 Toerisme Is je kledingkast al helemaal winterproof? Er kan natuurlijk altijd iets bij...! Dus pak snel die grote shopper uit de kast, neem een vriendin op sleeptouw en snuffel eens rond in deze winkelcentra.

Voordelig merkkleding scoren

Bij Rosada Fashion Outlet slaan slimme shoppers hun slag! Hier vind je 100 nationale én internationale topmerken, altijd minstens 30% goedkoper. Dat is nog eens lekker winkelen! De dames kunnen hun hart ophalen bij winkels als River Woods, Levi’s of Zaza. En ook voor de mannen zijn er genoeg gave merken te vinden.

Een andere stad verkennen? Ontdek de favorieten van de locals in heel veel verschillende steden, zoals Deventer, Den Bosch en Den Haag.

Snuffelen op de Vrije Markt

Voor hele andere koopjes is er de Vrije Markt Brunssum. Dit is eigenlijk een soort grote rommelmarkt! Elke zondag kun je op de Vrije Markt in Brunssum snuffelen tussen allerlei tweedehands, maar ook tussen gloednieuwe spullen. Daarna is het op het horecaplein genieten van een hapje en een drankje, met op de achtergrond live muziek. Een gezellig dagje uit!

Nieuw en tweedehands op de Utrechtse Bazaar

Waan je even in een andere wereld op de Utrechtse Bazaar. Geniet van de gezelligheid en ontdek wat de Utrechtse Bazaar allemaal te bieden heeft. Lekker eten, plezier en een enorme keuze aan voordelige producten onder één dak. En, je parkeert ook nog gratis! Ontdek de meer dan 500 kramen met leuke nieuwe- en tweedehands producten. En elke marktdag is anders, want er staat steeds wisselende kramen.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2015-07-30 13:10:03 · Gepubliceerd: 2013-04-04 11:06:30 - 1194